Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17983982 www.bgdnes.bg

InterContinental Sofia грабна приза „Бранд на годината“ advertorial icon

Петзвездният хотел натрупа в колекцията си повече от 30 престижни награди

InterContinental Sofia добави поредно престижно отличие към своята богата колекция от награди. Петзвездният хотел, който е част от водещата международна верига InterContinental Hotels Group (IHG®), грабна титлата „Бранд на годината" в категория хотели.

Така само няколко години след своето откриване емблематичният хотел на пл. „Народно събрание" се превърна в икона на съвременния лукс в България, печелейки над 30 отличия от най-престижните национални и международни конкурси.

Призът беше връчен на Виолета Милушева, директор „Продажби и маркетинг" на хотела, която изрази благодарност към журито за високата оценка и подчерта, че това признание е резултат от всеотдайната работа на целия екип на хотела в София. „Наградата е поредното доказателство за високото ниво на обслужване, изисканата атмосфера и неповторимия стил, които InterContinental Sofia предлага на своите клиенти", подчерта тя.

Дамският клуб „Бизнес на високи токчета" и „Класация.БГ" отличават най-иновативните и успешни български брандове. Тази година бяха наградени 38 компании от различни сектори на икономиката.

Националните награди за „Бранд на годината" са признание за неуморните усилия на екипите, които изграждат и поддържат интереса към своите брандове на постоянно променящия се пазар. Класацията разкрива и награждава всички компании, които са постигнали най-голям успех в утвърждаването на своята търговска марка през годината.

Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия с повече от 6000 хотела в над 100 страни. Хотелът е собственост на водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп". Той предлага неповторимо изживяване и спиращи дъха гледки към храма „Св. Александър Невски" и Витоша.

Реклама
Реклама
Реклама