Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17988027 www.bgdnes.bg

Мечката заведе Мис България в Бали

Георги Костадинов и Радост разпускат преди мачовете на националите

Националът Георги Костадинов и съпругата му Радост си подариха романтична ваканция на Бали. Двамата заминаха за екзотичната дестинация веднага след като халфът стана шампион на Кипър с "Апоел" (Никозия). Те ще отдъхнат преди ангажиментите на футболиста с националния отбор за контролите с Румъния и Словакия.

За Мечката и Мис България Вселена 2015 това е първа ваканция от няколко години насам. Екскурзията е организирана от колежка на Радост. Това е Мис Бали Анинда Кусума Путри. Двете в Радост се сближават по време на участието си на конкурса "Мис Вселена" преди девет години.

Реклама

Националът и половинката му са отседнали в петзвезден хотел на брега на океана. Настанени са в самостоятелна вила в типичен балийски стил. Комплексът разполага с открит басейн, 3 заведения за хранене и СПА център на плажа. Известен е като един от най-спокойните хотели на острова. Затова е предпочитан от двойки за медени месеци или романтични ваканции.

Покрай Костадинов и половинката му тичат всякакви животинчета, като най-много са маймуните. Животните успяват дори да си откраднат по някой плод от туристите или от кухнята на ресторантите.

Радост за пореден път показа любовта си към животните. Тя нахрани с трохи патиците, които се разхождат из комплекса. Това се оказа и отличен тактически ход. По-късно птиците накълваха всички останали наоколо освен нея и Георги.

Костадинов и половинката му се отдадоха на романтиката и този път оставиха малкия си син у дома. Докато родителите му се наслаждават на ваканцията си, палавникът лудува при баба и дядо в Царево.

Времето на Бали може да се окаже и единствената възможност за пълноценна почивка за Мечката. След завръщането му предстои лагер с националния отбор. Костадинов е сред избраниците на селекционера Илиан Илиев за контролите с Румъния на 4 юни в Букурещ и със Словения на 8 юни в Любляна. Скоро след това футболистът ще започне подготовка с "Апоел" за атака на групите на Шампионската лига и следващия сезон.

Четете още

Радост се радва на титла в Кипър

Радост се радва на титла в Кипър

Мечката се завръща в националния, Илиан Илиев обяви легионерите

Мечката се завръща в националния, Илиан Илиев обяви легионерите

Мечката и Мис футбол се щракат при Тита

Мечката и Мис футбол се щракат при Тита

Радост показа Малкото мече

Радост показа Малкото мече

Реклама
Реклама
Реклама