Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1822524 www.bgdnes.bg

Кирил Йорданов стене - съпругите го разсипали


Скандалният кмет на Варна Кирил Йорданов охка и пъшка тежко, но причината не са само гражданите, ревящи за оставката му.
Градоначалникът страдал от тайна болест, дължаща се на стрес, причинен от семейни несполуки, твърдят запознати. По думите им още преди 2 години сърцето на кмета "притупало", тенът му станал сивкав и започнал да диша учестено - всичкото заради любовни драми.
С трите си брака Йорданов е кмет рекордьор в това отношение. Близки до него твърдят, че жените му само го използвали. Припомнят, че навремето - като млад съдия, Кирчо Йорданов бил секссимвол на Варна. Оженил се за местната красавица Даниела Горанова. След сватбата тя станала член на борда на летище Варна, въпреки че е завършила история на изкуствата. Наредила се и сред собственичките на варненския гей клуб "Спартакус". В града тръгнали слухове, че Даниела изневерявала на мъжа си. "Дали е така, тя си знае. Но определено започна да се държи арогантно, не го зачиташе. Съвсем логично се разведоха, когато Кирчо стана областен управител на Варна", разкриват свидетели. След развода Горанова се жени за бизнесмена Томи Маджаров, убит по-късно пред дома й.
Йорданов пък води пред олтара 20 години по-младата от него варненска манекенка Бояна. Преди да се оженят, тя е носителка на титлата Мис Дружба. След сватбата става Мис и Мисис Нова България. До ден днешен се говори, че Кирчо Йорданов има основна заслуга за това. Идилията не трае дълго. Бояна зарязва Кирчо заради сегашния зам.-кмет на Варна Димо Стоев. Говори се, че връзката им се "консумирала" доста преди развода. Бракът между Бояна и Димо също не изтрайва дълго, но това не е утеха за Йорданов. Според негови близки той винял за раздялата с Бояна тъща си. "Киро до последно смяташе, че майката на Бояна - учителката Камелия Минчева, е планирала и сватбата, и развода. Целта била тя и дъщеря й да източат каквото могат от него и да си осигурят дните. Кметът беше съсипан", шушукат в града.
Следващият брак на Кирчо Йорданов се превръща в клюка номер 1 във Варна. Избраничката е украинската красавица Елена Валеева. Преди брака с варненския кмет тя е била съпруга на печалноизвестния "добре облечен бизнесмен" Марат Валеев. Според варненци именно Валеева нанесла най-много поражения върху здравето и авторитета на Кирчо Йорданов. "Още от първия си мъж беше свикнала да получава скъпи подаръци, да живее в лукс и разкош. Кирчо се хвана на акъла й, влюбен глупак! Почна да й угажда. Ако е краднал и правил далавери, заради жена е!", коментират в града. Единственото добро, с което във Варна споменават русокосата украинка, е пищната коледна украса, с която се слави морската столица.


Изключили сина му в
Швейцария заради слаб успех

Синът на Кирил и Елена - Петър, е бил изключен от елитното швейцарско училище "Льо Розе", научи "България Днес". 10-годишният Петър трябвало да напусне престижния колеж заради нисък успех. За да учи синът му в "Льо Розе", Кирил Йорданов плащал по 250 хил. лева годишно и още по около 20 хиляди лева за пътувания до Швейцария.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама