Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1825742 www.bgdnes.bg

Качват наша цигуларка на пилон в Скопие

Българка стана жертва на трафик, съобщи бТВ. Бояна е цигуларка от Музикалната консерватория и решава да кандидатства за обява за работа заедно със своя колежка от университета. 

„На съответното място се извършваше проституция. Според обявата трябваше да се занимаваме с артистично- музикална дейност, а според това, което се случи там, е място, където момичетата танцуват", разказа цигуларката. Фирмата посредник обещава на момичетата добро възнаграждание като цигуларки в луксозен хотелски комплекс в Македония. Пристигайки в Македония обаче, момичетата установяват, че четиризвездният хотел всъщност е стриптийз бар.

„Подслон, квартира, транпорт- ние се доверихме и подписахме договора. Изрично питахме дали не става въпрос за нещо, което е нелегално, и съответно те ни казаха "Няма такова нещо", сподели Бояна.

Вместо да свирят класическа музика около две седмици те танцуват на пилон.

„Казахме на собственика „Искаме да си тръгнем". Той отговори „Не може, ще има неустойки". И съответно поради страх ние не направихме нищо, не се обадихме на никого и останахме там до края на договора и за щастие не ни се наложи да правим каквото и да било", сподели още Бояна.

За късмет обаче македонският работодател ги оставя да се приберат в България, вместо да ги изпрати да проституират в Албания.

„Това е една от най-глупавите постъпки в живота ми. От друга страна се радвам, че съм жива и здрава", каза още Бояна.

Тя е създала песента „Къщата на болката", в която изразява преживяното в Македония.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама