Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1826632 www.bgdnes.bg

Митничари забъркани в отвличането на 5-годишната Бианка

Митничари са забъркани в отвличането на петгодишната Бианка, чийто баща я изведе уж на кино в Пловдив, а всъщност я прехвърли в Румъния без съгласието на майката.
Баща й я е транспортирал през границата без необходимия документ от другия родител, какъвто се изисква в такива случаи, на задната седалка на автомобила си. Никъде няма отразено в документ, че детето е прекарано през границата с Румъния. В момента то се намира в селце в северната ни съседка, каза говорителят на районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев.

Преди дни майката Ани Томасян изплака, че съпругът й румънец е отвлякъл 5-годишната им дъщеря Бианка от България. Жената твърди, че не е виждала детето си от първи юни миналата година.

Реклама

Мъжът й Каталин Кицеску извел детето от страната, без да иска съгласието на майката. Българката все още е омъжена а 31-годишния румънец.

Ани Томасян работи в казино в елитен пловдивски хотел. С бъдещия си съпруг се запознали на круизни кораби и преди да създадат семейство, живели три години заедно. Детето им Бианка се родило в България и има българско гражданство. Проблемите в семейството им започнали, когато Катерин Кицеско поискал да се преместят да живеят в Румъния.

И до днес Ани не смее да изпере дрешките на детето от суеверие. Стаичката му стои така, както е останала в последния ден, в който е била у дома. Преди 8 месеца, когато Ани чула Бианка по телефона, детето я попитало кога ще го вземе. Казах й че ще я взема и че мама никога не лъже, казва Ани Томасян.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама