Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1832589 www.bgdnes.bg

Врачанин спи само с проститутки

Врачанинът Николай Матеев (32 г.) е пристрастен към проститутките и прави секс само с жени, на които плаща. Мъжът с нестандартната зависимост е известен като българският Чарли Шийн заради многото прилики в начина им на общуване с жените.

"Като си бил с такива момичета, всички останали, с които се запознаваш по дискотеките, изглеждат грозни, като някакви съсипани бабички. Момичетата, които аз поръчвам, са много красиви. Понеже много съм поръчвал, всяка от улицата ми се струва ужасна", разкрива веруюто си Матеев. Той признава, че е спрял да сваля обикновени мацки и вече от няколко години спи само с проститутки.

Реклама

"На месец поне по два пъти, понякога и по три пъти поръчвам. Горе-долу от 100 до 250 лв. месечно давам. А понякога ги деля и с приятели. Като цяло мога да си позволя да давам макс 300 кинта на месец", разказва родният чичо Чарли, който признава, че платената любов не го разорява. "Занимавам се с обработка на черни и цветни метали, приблизително над 500 лева вземам от това. За Враца за сам човек без разходи е супер. Отделно се занимавам с компютри и оттам пада по някой лев, в месеца около 1000 лева ми се връзват", допълва плейбоят, който спрял да яде скъпи храни, за да спестява за зависимостта си.

Матеев признава, че не може да има сериозна приятелка, защото с времето тя погрознявала и остарявала и той пак опирал до проститутките. Мъжът обича да живее на ръба и това го свързва с алкохола, цигарите и платените момичета. Вече повече от 10 години спи само с жрици на любовта и е категоричен, че ще продължи все така, защото не вярва в любовта.

Врачанинът открито говори и за цените в тази сфера на удоволствие. "Около 100-120 лева са най-хубавите. Има и по 70 лева, но с по-ниско качество, по-дебели са. Искам да разясня, че има разлика да си викнеш от агенция за набиране на компаньонки и просто проститутки. От агенциите има по-добри попадения, има такива, които работят други неща и ако им трябват пари, се мятат в секса за някоя вечер, да изкарат някой лев", добавя Матеев.

Най-големият страх на безгрижния плейбой е някой ден да не би да има дъщеря и тя да стане проститутка или наркоманка. "Риск печели, риск губи. Дори да не бях всяка вечер с проститутки, няма гаранция, че не може да ми се случи. Поне ще имам натрупан някой друг спомен", завършва българският Чарли Шийн.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама