Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1881998 www.bgdnes.bg

Ламбо бил по-ларж от Борисов, хвърля се с последна политическа битка

„Аз съм по-ларж от Борисов, не очаквах, че е такъв човек. Аз съм изпитвал симпатии към него и не искам да си отварям устата за неща, които знам за него. Той щеше да го изкопа, но аз няма да си отворя устата", заяви в ДикOFF по Нова телевизия народният любимец и изключителен актьор Стефан Данаилов, който оглави листи на БСП.

На въпрос кой е провалил Бойко Борисов, Стефан Данаилов обясни, че бившият премиер ще преживее кризата, която преживява в момента. Според него обаче ще дойде момент, когато хората ще го напуснат.

Народният любимец и изключителен актьор Стефан Данаилов уточни, че не е пращал „кърваво писмо" до Сергей Станишев, както и че никъде не е писал, че ще смени Румен Овчаров и Румен Петков.

Данаилов заяви, че от БСП са „единствената партия, която върши нещата така, че да са ясни на всички хора" и посочи, че ГЕРБ правят всичко скришно.

На въпрос как вижда Владо Пенев като министър на културата, Стефан Данаилов посочи, че той е прекрасен артист, но не е забелязал да е имал отношение към обществените проблеми. Актьорът също така предупреди Владимир Пенев да внимава какви документи подписва, за да не се озове под ударите на закона.

„Не съм очаквал благодарност, няма от какво да се срамувам", коментира Стефан Данаилов и категорично заяви, че неговата последна политическа битка ще бъде тази.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама