Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1883773 www.bgdnes.bg

Яне Янев само спял с жена си

Трудно е човек да удовлетвори желанията и исканията на хиляди хора. Затова в последно време работя повече. Не знам дали съпругата ми усеща кога си лягам и кога се събуждам, каза Яне Янев пред Нова телевизия.

Само вечер имаме време да сме заедно, споделя съпругата Галя на лидера на Ред, законност и справедливост. Тя смята, че съпругът й може да се защити от всички нападки, насочени срещу него, както и че никой не може да го ръководи.

Реклама

Нямам право да го упреквам. Аз мисля, че е много последователен, каза тя по повод изказване, че той често сменя позициите си.

Според Янев е силно хиперболизирано определението за "частно ГДБОП". ГДБОП е структура, която по същество е невъзможно да се копира и да се изнесе от системата. Но бивши нейни служители могат да бъдат съблазнени или накарани да участват ъндърграунд среди, каза той.

Преди избори винаги се задейства ченгеджийницата, която работи за статуквото, подхвърля какви ли не схеми, за да се отвлече вниманието на хората от важното. Има ли една фамилия комунистическа, която да не е устроена в политиката, в бизнеса и къде ли не? Има ли един човек от тях, който нормално да си изкарва хляба, коментира Янев.

Анонимката за подслушване на политически ръководители и журналисти, на която проверка иска Сергей Станишев, е неистинна. Като разследват този донос, те губят времето си и парите на данъкоплатците. Какво подслушване говорят всички - от тази кола, която я даваха по телевизията, с антенки от 7 лв. от битака ли? Хайде да си говорим сериозно, каза той.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама