Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1888972 www.bgdnes.bg

Рецидивист обра 3 вили, обзаведе се и заживя в четвърта

Свогенски полицаи задържаха рецидивист, обрал три вили и самонастанил се в четвърта, съобщиха от пресцентъра на МВР. В полицията били подадени три поредни сигнала от собственици за извършени кражби от вилните им имоти в село Церецел. И в трите вили било проникнато след взломяване на катинарите на входните врати.


Откраднати били предимно домакински вещи и зимнина. След подадените сигнали полицията заловила Н.Т. /44 г./ в стара необитаема къща в същото село. Излезлият едва преди няколко месеца от затвора рецидивист складирал там вещите, които задигнал при набезите си и дори се самонастанил в чуждия имот.

Реклама

Вчера в дежурната част на районно управление „Полиция" - Своге са получили три поредни сигнала от собственици за извършени кражби от вилните им имоти в с. Церецел. И в трите вили, собственост на софиянци, било проникнато през зимните месеци след счупване на катинарите на входните врати.

Откраднати били радио-транзистори, кафеварки, тенджери, чинии, прибори, брадви, буркани със зимнина, пакети с ориз, боб и захар, дрехи, одеяла.

Голяма част от инкриминираните вещи са иззети. Н.Т. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама