Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1981337 www.bgdnes.bg

Иво Танев: Политиците плачат за бой!

Нещата в страната са на ръба, убеден е известният певец и телевизионен водещ Иво Танев. Той заяви по Нова ТВ, че нещата в страната ще ескалират и скоро ще се стигне до физическо посегателство над политици.


Той представи идеята си за граждански контрол над властта. "Ако има последаватели ще даде резултат. Това като начало е на едно много ниско квартално ниво, в рамките на нашия район в София," обяснява водещият. "Започнах да създавам група от съмишленици. Искам да контролираме работата на местната власт. Всеки месец ще изискаме до 15-то число отчет какво са свършили, тези дето искат да ни яхат, или управляват с други думи.

Ако не го дадат, това ще означава, че ни лъжат, или че не искат да работят. Тези които ще ни управляват - добре. Ние ще им дадем тази възможност, но чрез наш контрол. Ако им харесва добре, ако не - да си ходят! Който ще управлява, да търпи нашия контрол. И стига с манипулациите, че България е малка и бедна страна. България нито е малко, нито е бедна. Просто така им отърва да говорят: "Ами какво да правим, ние сме малка и бедна страна!" Те ни манипулират, карат ни за мислим така, за да нямаме големи изисквания. Трябва да спрем да фаворизираме политиците. Презрение за тези хора! Те ви се качват на главата. Тези хора плачат за бой! Народът просто трябва да се събуди," гневи се Иво Танев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама