Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1990251 www.bgdnes.bg

Дъртакът Кавали с младо гадже

Модният гуру Роберто Кавали уверено преследва млади гаджета и в седмото десетилетие от живота си.
Роденият във Флоренция през 1940 г. италиански дизайнер реши да покаже на сънародниците си, а и на целия свят, че не само четири години по-големият от него експремиер на Италия Силвио Берлускони може да обгрижва знойни мацки в залеза на живота си.
Показното бе направено на струващата 20 млн. паунда негова яхта в Монако. Приличащият на мумия Кавали, чието модна империя се оценява на около 1 млрд. долара, се забавляваше по бански с три пъти по-млада от него неизвестна засега мадама. След развода си през 2009 г. с бившата Мис Австрия Ева Дюрингер, която бе и негов бизнес партньор, дъртакът няма спирачки и го е ударил на живот, коментират светски хроникьори. В продължение на 29 г. дизайнерът бе безумно влюбен в арийката, която бе негова втора съпруга. Родената през 1959 г. австрийка ражда двама синове и една дъщеря на Кавали, но това се оказва недостатъчно да го задържи за себе си. На младини Роберто 10 г. е женен за италианската красавица Силванела Джанони, от която има две деца.  
Фактът, че има пет деца, явно не пречи на Кавали да се излага на стари години и продължава да трупа точки сред италианците, които минават за вечни любовчии. В допълнение към хубавото гадже модният гуру демонстрира и чудесна спортна форма със скокове във водата, неприсъщи за много хора на неговите години.
Възпитаник на Пиер Карден и революционер в модата, Роберто е твърдо решен това лято да засенчи статута на Берлускони на мачо №1 на Апенините и да спечели сърцата на колкото се може повече красавици до началото на есента.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама