Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2026023 www.bgdnes.bg

Най-грозната булка роди

Най-грозната булка вече има потомство за радост на хърбавия си съпруг.

Интернет маниаците от няколко дни трескаво споделят снимки на една от най-колоритните семейни двойки. Преди 4 години кадрите от венчавката им станаха хит в мрежата и окуражиха и най-песимистичните ергени.

Имената на младоженците все още не са известни въпреки стотиците споделяния на щастливата им история. Според оскъдната информация женихът служи в американската морска пехота и се запознал с габаритната си изгора в сайтове за запознанства. Започнали да се срещат, а скоро след това се оженили на пищен празник с много роднини и приятели.

Реклама

Една от фотографиите показва родата на булката, която доказва здравия й ген. Всичките мацки са от тежка категория, но компенсират липсата на природна красота със страхотно настроение.

Съпрузите се сдобиха и с момченце и водят съвсем идиличен семеен живот. На снимките изглеждат повече от доволни, макар таткото да продължава да се губи в едрата сянка на жена си. Но интернет братството гледа с умиление на историята им, която за сетен път демонстрира, че щастие има за всекиго.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама