Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4594601 www.bgdnes.bg

Затворник забремени 4 надзирателки зад решетките

Известен затворник, излежава 20-годишна присъда за убийство в центъран а Балтимор, се вживява като важна клечка и буквално прави, каквото си иска зад решетките. Освен че прокуратурата го съди за вкарване на наркотици и мобилни телефони за осъдените, но се оказа, че това не е единственото, с което се е занимавал. По времена престоя с Тейвън Уайт-Булдога е имал връзка с надзирателки, четири от които са бременни, съобщава Daily Mirror.

В съда Булдога заяви, че е направил затвора в Балтимор безопасно място. Той укротил насилието между бандите и наложил пълна забрана на затворниците да мушкат с остри предмети.

Реклама

Уайт имал връзки с четири жени от затвора. В резултат е станал баща на пет деца. Една от тях татуирала името му китката си, а друга имала надпис „Тейвън“ на врата си. Не е ясно дали те са знаели една за друга.

Връзките между служители и затворници не били нещо необичайно. Пазачите по принцип много харесвали Тейвън, защото той прекратил насилието между осъдените. Те, обаче, доброволно се включвали в контрабандата на наркотици, тютюн и мобилни телефони в затвора. Уайт казва, че никога не ми се е налагало да принуждава насила надзиратели да му сътрудничат: „Нямаше нужда. Имах майките на децата си и още няколко служители, които искаха да го направят за пари“. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама