Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4655893 www.bgdnes.bg

Прокурорски син е на свобода 5 години, след като блъсна и уби двама влюбени

На 4 август 2011 година в 1 часа през нощта на булевард „България” луксозният автомобил БМВ на Бисер Андреев удря двама влюбени, които се целуват на спирка и ги убива. На това място има ограничение на скоростта до 50 километра в час, но Андреев е карал с 94 километра в час. Това разказаха пред Нова телевизия близки на загиналите Николай и Паола.

Бисер Андреев е син на прокурора от Върховна касационна прокуратура Венцислав Андреев и затова е получил на първа инстанция условна присъда за убийството на двамата, предполагат бащата на Паола Банко и сестрата на Николай Десислава. Сега прокурорският син е на свобода и продължава да работи като съдебна охрана почти 5 години след убийството на двамата влюбени

Реклама

Според близките на жертвите, инцидентът е станал при гонка на булеварда. Николай на 34 години и Паола на 39 години са се прибирали пеша от рожден ден, когато върху тях връхлетяло БМВ-то. Сестрата на убития Николай не успя да задържи емоциите си при спомена за случката и се разплака в ефир.

Близките смятат, че бащата на Бисер се е намесил при решаването на на делото, макар че първоначално то е било изпратено във Варна заради очевиден конфликт на интереси. След това обаче делото е върнато в София по искане на адвокатите на Бисер Андреев и тук се издава условната присъда.

Предстои последното заседание на Апелативния съд и на него ще се реши окончателно каква ще е присъдата за двойното убийство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама