Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5487183 www.bgdnes.bg

Валери и Николета се разведоха

Голямата любов между Николета Лозанова и Валери Божинов не просто вече е в историята. Тя прерасна в люта война, а бившите влюбени вече не се понасят.
Една от най-коментираните светски двойки вече са разведени, а Ни Ло се теши с едва 4000 лева месечна издръжка. Най-голямото унижение за плеймейтката е, че абсолютно същата сума получава и бившата на Божинов - Алисия.
Откровението за развода първо направи Валери Божинов. Той призна, че вече е свободен и Николета е била грешка в живота му. Отговорът на плеймейтката не закъсня. Тя твърди, че първа е поискала край на брака им, а не е била принудена от Валери.
"Сама реших да подам молба за развод. Направих го преди един месец. Исковата молба е мен", откровена е Ни Ло. Скандалът избухва с пълна сила в момента, в който Валери среща новата си любов.
Родната силиконка не очаквала, че Валери толкова бързо ще й намери заместничка, ще я обяви официално за своя половинка и ще делят общ покрив. Божинов дори поискал от водещата на "Папараци" да се грижи през голяма част от месеца за дъщеря си Никол в сръбската столица заедно с приятелката си Биляна. Претенциите на Николета за по-голяма издръжка също удариха на камък.
"Едно време се смееше на Алисия, че само толкова измъкна на Валери, а сега и тя е на същия хал", коментират приятели на Валери. Според тях Божинов толкова бил разочарован от бившата, че напук не иска да й дава и лев.
"Тя му звъни непрекъснато за пари, уж да покрива разходи на детето. Отношенията им са много лоши. Изобщо не са приятели", споделят доверените на играча на "Партизан". Ни Ло дълго се преструваше, че с Божинов са останали приятели и двамата взаимно не искат да са официално разведени. Това се оказа пълна лъжа. Валери натискал Николета да получи свободата си от месеци. Тя заплашвала, че ако това стане, ще го обвини за развода заради негова изневяра.
Силиконката е успяла да измъкне от бившия си апартамент, в който живее в момента. Тя обитава 180 квадрата луксозно жилище в престижен квартал на София. Лозанова така и не успя да дочака бленуваното обезщетение от 1 млн. лева, което бившият клуб на Божинов "Спортинг" трябва да му плати. Брюнетката можеше да има претенции за половината от сумата, но вече е късно. Николета е бясна от факта, че и в момента Валери и Алисия са доста близки. Тя дори подозира бившия си, че тайно дава пари на фолкпевицата. Привилегия, от която Ни Ло е лишена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама