Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6401228 www.bgdnes.bg

Боби Ваклинов: Изумен съм!

След като акция "Тишина" провали участието му в клуб на Слънчака

Рапърът и репортер на "Господарите" обявен за "шумоизточник"

Ани Романова

"Изумен съм от цялата история около Слънчев бряг, където всъщност никой не ходи да спи!"
Това заяви ексклузивно за "България Днес" репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов, на когото полицията състави акт при поредната си акция в нарочено за виновник за шума наоколо заведение, където Боби имал участие същата вечер. Освен репортер на "Господарите" Боби е и рап изпълнител. "Не се чувствам жертва, само съм озадачен", коментира за "България Днес" още той.
Представителите на закона дори описали като собственост на Ваклинов всичката техника на заведението, а него самия определили като "шумоизточник".
"Освен че бе прибрана цялата техника на клуба, отново бе конфискуван и моят лаптоп - за втори път, след като си го бях прибрал от полицията същия ден сутринта след 7-дневно тичане по мъките да си го прибера, защото без него не мога да работя - там е музиката, която пускам", разказа пред "България Днес" диджей Станчо, който станал свидетел на акцията. Участието на Боби е трябвало да бъде в две части по десет минути, издаде още той. По думите му се провалило и дългоочакваното участие на световноизвестния испански диджей от Ибиза Джорди Роман.
Ето какво написа пък в профила си във Фейсбук Боби:
„КУРИОЗНО, НО ФАКТ!
ЗА ЧУЖДА ТЕХНИКА - ПОЛУЧИХ АКТ.
РИМА СЛЕД РИМА, ТАКТ СЛЕД ТАКТ,
ПУШКАТА ГРЪМНА... СЛЕД АНТРАКТ...
Вчера бях на участие в клуб "Оксижен", Слънчев бряг, където представих и новата си песен "Сомнамбул", продуцирана от Mitko Beats. Малко преди да започна, Законът, олицетворен от дузина страшно гледащи полицаи, ми състави акт за административно нарушение. Актът съдържа описание на цялата техника на пулта, описана като моя. Бях посочен като "шумоизточника":))... така и не разбрах защо - дали защото бях потънал в шедьовъра на Шекспир "Много шум за нищо"... винаги го чета, преди да изляза на сцената, при това в оригинал..."
Остава да видим дали същата участ ще сполети през тази седмица предстоящите гост-изпълнители в клуба рапъра Спенс, групата „Ъпсурт“ и топпопулярния Криско.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама