Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6761764 www.bgdnes.bg

Секссимвол на 2017 г. Джулиана Гани: Не съм куха лейка

"Нора Недкова ми падна в очите със селските си изказвания

КОЯ Е ТЯ

Джулиана Гани е родена на 21 февруари 1991 г. в Пловдив. Завършва музикално училище и свири на пиано. Има завършени две висши образования. През 2014 г. издава стихосбирка "Мъжете са боклуци, но не можем без тях". Известна е с десетките си титли - "Най-добър еротичен модел 2012", "Мис Силикон 2013", "Мис Тунинг 2014", "Секси модел на годината 2016". Преди дни към колекцията си добави и "Секссимвол на 2017 г".

   Виктория СТОЯНОВА

- Джулиана, преди дни спечели титлата "Секссимвол на 2017 г.". Как се чувстваш след победата?

Реклама

- Бях номинирана с още няколко доста атрактивно изглеждащи момичета, включително и последната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова. Очаквах тя да спечели. Но не се изненадах, когато аз получих наградата, тъй като имам много подобни титли. Радвам се, разбира се.

- Как се промени животът ти, след като спечели "Мис Силикон" и стана известна?

- Животът ми се промени повече след "Биг брадър", отколкото след "Мис Силикон". В къщата всички имаха предварително изградено мнение за ме заради гърдите, русата коса - мислеха, че съм куха лейка. Но след като живяхме няколко седмици и ме опознаха, мисля, че промениха много мнението си за мен. Защото видяха какъв човек съм отвъд визията, която демонстрирам. След предаването получих много добри отзиви, все повече хора ми пишат, радват ми се. Имам доста фенове, когато ме видят, започват да ме прегръщат. Получавам една такава любов, каквато не съм очаквала. Със сигурност мнението на хората, че съм само кукла без мозък, генерално се промени.

- Имаше рожден ден наскоро. Какво получи от най-близките си хора и съпруга си Станимир?

- Той е много добър и романтичен, винаги е бил такъв. Изненадите му за мен започнаха още докато бяхме в Лондон преди седмици на почивка. Доста нестандартно ме изненада, прекарахме престоя си в затвор, който е превърнат в хотел. Само два такива има в света. Глезеше ме по всякакъв начин - ресторанти, разходки. След като се върнахме в България в деня на рождения ми ден, пак ме изненада с подаръци.

- Преди време обяви, че ще подариш чифт силиконови гърди на някоя дама. Какво се случи с тази идея?

- Направо ме разнищиха заради това. Исках да помогна на някоя жена, а редица медии и хора хулиха идеята ми. Нищо не стана, гърдите си седят вкъщи. Пазя ги за спомен.

Реклама

- След "Биг брадър" чуваш ли се с някои от съквартирантите?

- Много се радвам, че бях в къщата. От участието си във формата мога да извадя само позитиви. Останах близка с много от съквартирантите - Алекс и Дани Петканови, Антон Стефанов. Разбира се, с шеф Петров. Ваня Щерева също ми остана близка, след като излязохме от предаването, направи много неща, за да ми покаже, че държи на приятелството ни.

- В какви отношения си с шеф Петров?

- Пишем си в социалните мрежи. Няколко пъти след излизането ни от предаването ходих в ресторанта му. Аз го харесвам, въпреки че много от съквартирантите са го заклеймили. За мен той не е лош човек, просто е избухлив, а отвътре дълбоко в себе си е много добра душичка.

- Оправи ли взаимоотношенията си с дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз ?

- Още когато бяхме в къщата, си простихме всичко, което сме изрекли една срещу друга. Оттогава сме в нормални отношения. Не мога да кажа, че сме близки, но се чуваме от време на време. Не тая омраза към нея.

- От няколко месеца си омъжена. Щастлив ли е семейният живот, или ти липсва свободата?

- Харесвам семейния живот. Ние със Станимир сме на една възраст, с еднакво мислене, допълваме се. Не мога да кажа, че си седя вкъщи да готвя, чистя и пера. Напротив, той ми помага с цялата домакинска работа. Откакто сме заедно, не се задържаме на едно място - обиколихме Сейшелите, Монако, Сен Тропе и Ница и в Англия. Така че не мога да се оплача.

- Готова ли си за по-сериозна крачка като създаване на деца?

- Той много иска. Дори това ми пожела за рождения ден - на следващия да съм с бебе в ръце. Няма лошо, все пак съм на 27 г., не съм малка. Но самата аз мисля да си дам още малко време. Имам много работа напоследък, след излизането ми от къщата започнаха да ме търсят повече за събития, конкурси и участия. За да имам дете, трябва да му се отдам напълно и ще се наложи да спра работата за малко, а все още не ми се иска. Така че на този етап се въздържаме от деца.

- Напоследък се дискутира много темата за Истанбулската конвенция. Каква е позицията ти за хората, които посягат на жени?

- За мен това е много грозно. На първо място един мъж трябва да е джентълмен, ако се стига до такива грозни сцени, за какво са заедно тези хора. За един мъж е по-добре да си тръгне с достойнство, отколкото да пада толкова ниско и да посяга на жена.

- Ти била ли си жертва на насилие?

- С предишния ми приятел сме имали пререкания, чак насилие - не. В изблици на ярост ме е блъскал, стискал, но и аз не съм му оставала длъжна.

- Мнението ти за еднополовите бракове, трябва ли да се разрешат?

- Аз съм модерен човек и го приемам. Докато бях в Англия, на всяка втора крачка виждах жени с жени и мъже с мъже. Не мога и не искам да съдя никого. Най-важно е човек да се чувства добре в кожата си. Едни го постигат с визия, други с еднополови бракове, трети с хазарт. Научих се да приемам хората такива, каквито са.

- Скоро новата "Мис Плеймейт" Нора Недкова заяви, че макароните са за простолюдието. Ти хапваш ли макарони или други не толкова "изискани" ястия?

- Баща ми е италианец и това неминуемо е свързано с консумацията ми на паста под всякаква форма. Салатите са с макарони, основните им ястия също. Разбира се, че ям макарони. Нора каза, че и качамакът е за работническата класа, а от царевицата хората са гладували. Това е безумно, при положение че народът по време на войни е оцелявал с ориз, картофи и каквото има. Мога да кажа, че я харесвах, но ми падна в очите след подобни селски изказвания. Не може да се прави на по-голяма от хляба. Според мен възпитанието й е много елементарно, има голямо самочувствие, а няма база, на която да се опре за него.

- След тази изява на Нора организаторите на конкурса "Мис Плеймейт" обмислят да променят регламента и да въведат психотест и проверка за правописните способности на участничките. Какво мислиш?

- Браво на организаторите! Задължително е за една уважаваща себе си жена да знае елементарни неща за държавата, в която живее, и да може да пише на родния си език. Много тийнейджъри подражават на известните личности и ако те не знаят граматика и писменост, какъв пример ще са за подрастващите.

- Коя е книгата, която седи на нощното ти шкафче?

- Автобиографията на Криско. Вдъхновявам се от него и от успехите му в професионален план. Нямам много време за четене покрай ангажиментите си, но се опитвам да наваксвам.

Реклама
Реклама
Реклама