Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17773782 www.bgdnes.bg

Костов аут от "Левски", вижте кой го заменя начело на "сините"

Николай Костов повече няма да е треньор на "Левски". Този слух обиколи "Герена" преди минути. Специалистът ще бъде сменен от легендата на клуба Елин Топузаков, научи "България днес".

Шефът на школата на "сините" ще е начело на тима до края на сезона. 

Смяната на Костов идва след поредицата слаби мачове на "Левски" в последния месец. "Сините" загубиха катастрофално срещите си с отборите на първите три места "Лудогорец", ЦСКА-София (два пъти) и "Черно море" с голова разлика 2:13.

Реклама

Както "България днес" писа фиаското срещу "червените" с 1:3 в събота прекрати почивката на мажоритарния собственик Наско Сираков. Легендата се появи изненадващо на "Герена" вчера и се срещна с останалите от ръководството. Днес е взето решение Костов да бъде сменен. Сираков се видя с Топузаков.

Топчо ще поеме тима в напечен момент за втори пореден сезон. Миналата година го направи след напускането на Станимир Стоилов и успя да класира "Левски" за евротурнирите. Сега отново ще се нагърби с отговорната задача.

След края на сезона "сините" ще назначат нов треньор. Фаворит за поста е Станислав Генчев, който вкара "Крумовград" в Топ 6. Освен това новакът направи серия от 13 мача без загуба. Договорът му с клуба е до края на настоящия сезон. От "Крумовград" ще пробват да го задържат с нов контракт, но "България днес" научи, че специалитът би предпочел оферта на "сините". "Левски" ще се огледа и в специалисти от Балканите.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Четете още

"Левски" сменя Николай Костов

"Левски" сменя Николай Костов

Наско Сираков спешно на "Герена"

Наско Сираков спешно на "Герена"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама