Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7184465 www.bgdnes.bg

Примамват студенти със стриптийз за студенти

Шантави оферти за 8 декември

24-часови алкохолни маратони обещават организаторите 

Нощна обиколка на стриптийз барове е хитовата оферта за предстоящия 8 декември, показа проверка на "България Днес".

Заведения с полуголи момичета в столицата предлагат промоции за студентския празник, за да привлекат повече младежи, които искат да се докоснат до еротичните удоволствия. В обиколката са включени няколко клуба, като за всеки се заплаща вход от 5 лева. Отделно се таксува консумацията на алкохол, а индивидуален танц от момиче е оценен на 20 лева. При поръчването на цяла бутилка водка или уиски на някои места има отстъпка. За танците намаление няма. Нещо повече - може да бръкнете по-дълбоко в джоба, ако пожелаете да оставите бакшиш на момичето.

Реклама

Традиционно на празника си студентите засядат по кръчмите, където купонът е във вихъра си. Стриптийз офертата е за по-късните часове на нощта, когато партито продължава. За поредна година из столицата ще обикаля стриптийз автобус, където момичета ще танцуват на желаещите за женски ласки. В превозното средство могат да влязат до 25 души, а алкохолът и танците се заплащат на място.

Друга любопитна оферта е за 24-часов алкохолен маратон в зимните курорти. Хотели предлагат денонощен достъп до бара, така че празнуващите студенти могат да пият непрестанно.

"България Днес" препоръчва на младежите да бъдат внимателни при консумацията на спиртни напитки и да не приемат големи количества.

Студентите от Университета по хранителни технологии в Пловдив проведоха кампанията "Празнувай отговорно", за да посъветват колегите си какво да пият и ядат на 8 декември. "Дневната консумация на твърди питиета трябва да е в рамките на 50 мл, виното - не повече от 200 мл, а ако се консумира бира, трябва да се спре на 500 мл", обясниха студентите.

И в трите случая алкохолът не бива да се съчетава с блажни храни. За да са в кондиция тялото и умът, е нужно да се спи поне 8 часа след купона, препоръчват още бъдещите експерти по хранителни технологии.

Реклама
Реклама
Реклама