Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7594397 www.bgdnes.bg

Ани Салич избухна: Не съм милионерка!

Карам кола от 2011 година

"Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата от 18 000 лева, за апартаменти, които имам в София и по света, палат в Рударци и "Волво" за 100 хиляди. Няма такова нещо! Моят палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 г. и оценена от застрахователите ми за 10 хиляди евро. Работя всеки Божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща, плащам си данъците и се грижа за семейството си."

Така изригна в социалните мрежи неотразимата звезда на Нова телевизия - Ани Салич по повод твърденията, че имала къщи в Белград и Благоевград и била на първо място по имоти сред телевизионерите. Като доказателство за думите си Салич показа дома си и талона на автомобила си в интернет. "Служител съм на частна медия с прозрачни собственици - успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра. Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това - да имат стотици хиляди читатели тези вестници? Няма да разбера. Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук, на земята, а не на небето", бясна е красивата водеща.

От думите й се разбира, че Ани много се гордее с работата си и с двете си деца. Синът на водещата учи компютърни технологии в Холандия. Последния си рожден ден майка му избра да прекара именно при него - в Амстердам, където заведе и сестра му. 13-годишната й дъщеря Хана пък е още ученичка в Италианския лицей в Горна баня.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама