Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7691256 www.bgdnes.bg

Ерос Рамацоти влюбен в българките

Италианската звезда целува случайни жени от публиката 

Ерос Рамацоти загуби ума и дума по красотата на българските жени.

Световната звезда изнесе двучасов впечатляващ концерт в столичната зала "Арена Армеец" в четвъртък вечерта. Типично по италиански Ерос не пропусна да се прехласне по красавиците в публиката. На три пъти напусна сцената, която беше оформена като рампа за скейтборд, и с огнен темперамент нахлу сред феновете си от първите редове. Целуваше наред момичета и жени, които не можеха да повярват, че любимият им изпълнител проявява такава близост. Рамацоти отблъскваше охранителите си и се вклиняваше още повече в публиката, като се оставяше да го пипат и да се снимат с него.

"Здравейте! Как сте?", изстреля в началото с лек акцент Рамацоти на български и още от първите секунди вдигна градуса на настроението. След това на няколко пъти отново на български каза "Благодаря" и хилядите хора в залата се прехласнаха по уважението му.

Реклама

Покрай изпълнението на песните от новия си албум и най-големите си хитове през годините Ерос отправи и екопослание. Той призова българите да спрат да използват найлонови торбички и да не си хвърлят пластмасовите отпадъци в океаните и моретата. Открай време италианският изпълнител се бори за по-добър живот на планетата ни и използва всяка своя изява, за да пропагандира идеалите си.

С шумна и голяма компания на концерта се появи легендата на българския волейбол Владимир Николов. На фона на парчетата на Ерос Рамацоти той отпразнува 42-ия си рожден ден. Спортистът, който неведнъж е постигал значими успехи в "Арена Армеец", беше в компанията на приятели и съпругата си Мая. Още преди да е започнал концертът, Николов показа силно въодушевление и беше най-гръмогласен пред входовете на залата. В публиката беше и Деляна Маринова-Джуджи, която също е страстна почитателка на италианския певец.

Българската публика чу вечните хитове Fuoco Nel Fuoco, Per Le Strade Una Canzone, I Belong To You и много други песни, които си припяваше дори и след като концертът приключи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама