Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7695980 www.bgdnes.bg

Гани посвещава песен на бебето

Искам да родя естествено, изобщо не съм напълняла, признава сексбомбата

Песен на бебето си ще посвети Джулиана Гани.

Силиконката очаква първата си рожба през декември. Джулка има идея да запише парче, което да е в чест на бебето. Песента ще бъде в дует с половинката на бившата брадърка - Илиян Найденов. Двамата изкачват да мине раждането на отрочето им и ще започнат да мислят текста на парчето.

"Илиян ми предложи съвсем сериозно да запишем песен, която да посветим на бебето. Ще задвижим нещата, когато мине раждането. Просто съм суеверна и не искам да правя нищо, преди да се роди бебето", призна пред "България Днес" Гани.

Реклама

Музиката не е чужда на бившата брадърка. Тя показа завиден талант в "Маскирания певец". Съвсем скоро ще издаде парче, което е с развлекателен характер. Песента на Джулка е авторска. Музиката ще бъде изпълнена от финалистите в миналогодишния сезон на "България търси талант" - "Виво Монтана".

"Скоро ще снимаме клипа. Песента е много готина и свежа. Мисля, че ще стане хит", категорична е Джулка.

Бременността на Гани протича нормално. Силиконката, която е в седмия месец, е качила само 3 килограма. Джулка дори губи апетита си. Храни се с неща, които по принцип не обича - като супа.

"Обичам да ям много сладко, но откакто съм бременна, съм изяла едва два бонбона - признава Гани. - В началото ми обясняваха, че ще ми е тежко много. Но аз не се спирам. От сутрин до вечер съм навън. Изобщо не се чувствам уморена", казва още малката Джулка.

Гани иска да роди по естествен начин. Терминът й е между Коледа и Нова година.

"Майка ми е родила четири деца - всичките по естествен начин. И аз искам така. Когато родиш нормално, коремът се прибира по-бързо. А това е от изключително значение за мен. Все пак снимам постоянно реклами на бански и бельо", добави бъдещата майка, която разкри, че името на бебето ще започне с буквата "Д".

Реклама
Реклама
Реклама