Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7916465 www.bgdnes.bg

Киро Скалата: Конкурсите са фабрики за проститутки

Шоуменът прави революция, избира миски с тест за готварство, пеене и танци

Конкурсите за красота са фабрики за проститутки, разкри една от най-дълбоко пазените тайни шоуменът Кирил Вълчев - Киро Скалата. Бодибилдърът е възмутен от организаторите на състезания между миски.

"Те са сводници. Нямат пари да почерпят едно кафе. Още при кастинга се уговарят с тази, която има най-богат спонсор, за да спечели - обясни схемата Киро Скалата. - Обясняват им как са необходими 20 000 лв. за конкурса. После прибират тези пари. Организаторите нямат нито един реален спонсор. Ченгетата да действат и да ги вкарват в затвора."

Реклама

Вълчев ще прави революция в конкурсите за миски. Той е организатор на иновативна надпревара, чийто кастинг е тази събота във Велико Търново от 17.00 ч.

"Имаме 20 момичета, които са се записали до момента, но вероятно ще бъдат повече - обясни Киро Скалата. - Ще селектираме 15. Те отиват на конкурса, който ще се състои на 6 декември. За пръв път ще правим изпитания в три дни. Първият ще е кулинарно приключение. Ще видим коя може да готви. Участничките ще бъдат надзиравани от шеф Машков и шеф Трухчев от "Хелс Кичън"."

Вторият ден на надпреварата ще изпоти още повече претендентките. Тогава Киро Скалата и неговите колеги от журито ще тестват уменията на момичетата.

"Искаме да видим коя какво може да прави. Ще бъде нещо като ден на талантите - повдига завесата откривателят на Анита Мейзер и Митьо Крика. - Момичетата ще танцуват, ще рецитират стихове и ще четат изразително от книга. Ще се радвам, ако някоя от тях запее оперно."

Кулминацията на конкурса ще бъде третият ден. Тогава ще започне плакненето на очите.

"Ще има четири кръга за участничките - добавя Киро Скалата. - Те ще дефилират в народни носии, по бански, с рокли и фитнес облекло. За последната фаза ще разчитаме на балканския шампион по културизъм Орлин Стоянов. Той ще застане като статуя, а миските ще обикалят около него. Целият конкурс ще бъде с възпитателна цел."

Реклама
Реклама
Реклама