Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7924894 www.bgdnes.bg

Цеца Величкович вдигна пищна сватба на сина си (Видео)

Само преди дни се състоя едно от най-големите лайфстайл събития на Балканите. Става въпрос за сватбата на Велко Ражнятович, синът на на популярната сръбска певица Цеца Величкович, предаде dariknews. 

Събитието е било повече от пищно и бляскаво, повече от шумно и мащабно. Църковният брак е сключен в най-големия православен храм на Балканите - "Св. Сава".

Реклама

Младоженците пристигнаха за щастливото събитие със скъп автомобил, който някога принадлежал на друга известна сръбска певица - Драгана Миркович.

Булката е Богдана Родич, чиято професия е продавач на месо. Всъщност семейството на Богдана има няколко месарници в сръбската столица. Велко пък е боксьор.

Красавицата е сменила няколко сватбени рокли, като дори се твърди, че една от тях е била на свекърва ѝ, на Цеца. Именно в нея Цеца се омъжила за Желко Ражнятович.

Младото семейство вече очаква първия си наследник, като новината за бременността се появи още през октомври.

"Щастлива съм, това е страхотна новина за семейството ни. Чакам с нетърпение. В началото, когато Велко ми каза, не можах да повярвам. Емоциите бяха неудържими. Не мога да опиша усещането с думи", написа Цеца в Instagram.

Реклама
Реклама
Реклама