Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7946169 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Сузанита: Искам и друга роля в живота си!

Известността ми отне детството

КОЯ Е ТЯ

Скандалната певица Сузанита е родена през 2003 г. в Пловдив. Тя е дъщеря на фолклегендата Орхан Мурад. Тийнейджърката се прочу с предизвикателното си поведение не само на сцената, но и в живота. Има няколко издадени песни и заснети видеоклипа. Най-скандалният от тях е "Луцифер и Буда". Хитът и провокативното й поведение успяха да изстрелят кариерата й на музикалните върхове. Макар да е едва на 16 г., тя почти всяка вечер има участия в различни клубове в страната. Последният й видеоклип към песента "Между гърдите" е гледан почти 4 млн. пъти.

 

- Какво е да си Сузанита?

- Да си Сузанита е да усещаш провокацията в същността й и да изпълняваш най-немислимите неща с доза кураж. Да бъдеш достатъчно силен, за да понесеш последствията от това да си едно от най-коментираните имена в България.

Реклама

- Разкажи ни за филма, в който участваш с Димо Алексиев? Кой те покани? Каква е ролята ти и как минаха снимачните дни?

- Покани ме Явор Петков, за което съм му изключително благодарна. За това, че ми даде възможност да се покажа и в друга светлина и да преживея тези прекрасни емоции. С екипа се работи изключително приятно и лесно, а за ролята ми нищо няма да издам на този етап.

- Искаш ли да се развиваш в тази насока - филми, сериали?

- Предвид това, че често ми се налага да влизам в роля за клипове, естествено, че искам да влезна в по-различна роля от тази на Сузанита.

- Получавала ли си предложения за риалити формати?

- Получавала съм доста покани от подобни формати, но поради една или друга причина ми се е налагало да откажа.

- Какво ти даде и какво ти взе известността?

- Даде ми много възможности, много запознанства. Израснах като личност и станах по-отговорна. Не мога да избягам от възрастта си, но не се чувствам дете и може би това е нещо, което известността ми отне.

Реклама

- Как успяваш да се опазиш от нападките по твой адрес? Вярвам, че колкото и да си "перде", те все пак те докосват по някакъв начин.

- В началото много ме нараняваха, но вече толкова съм претръпнала към негативни коментари, че никак не ме засягат, защото аз знам коя съм, а когато знаеш същността си, никой не може да те бутне.

- Новата Мис България получи много нападки заради пластичните и естетически интервенции, които си е правила. Ти съжаляваш ли за твоите?

- Смятам, че ако се съобразяваш с пропорциите на лицето или тялото си и го правиш с мярка, не е проблем. Лично аз имам интервенции по лицето и не съм ги правила, защото не харесвам нещо, а по-скоро за да изтъкна определени черти.

- Докъде искаш да стигнеш с татуировките и не се ли страхуваш, че ще ти писнат в един момент?

- Няма как да ми омръзнат. Те стават част от самата мен и свиквам с тях. Не си се представям без татуировки, защото всяка една е символична за мен.

- Как си се представяш след 20 години?

- Влюбена, с щастливо семейство, мъж, който държи на мен и който ще ме е дарил със здрави деца. Но, честно казано, не мисля толкова за бъдещето, колкото за настоящето.

- Какво искаш от мъжа до себе си? Кой е той в момента и вашите как възприемат връзката ви?

- На първо място искам да не ме променя. Искам разбирателство, искам човек, с когото мога да споделя всичко, знаейки, че няма да ме съди. Трябва да знае, че любовта към свободата и лоялността ми вървят ръка за ръка.

- Как се справяш в училище? Ти си частна ученичка. Липсват ли ти нормалните дни в даскало?

- Да, частна ученичка съм. Ако се затруднявам с определен учебен материал от самостоятелното ми обучение, ходя на частни уроци.

- Ако можеш да върнеш времето назад, какво би променила до момента?

- Абсолютно нищо! Щастлива съм и благодарна за това, че съм жива и здрава и семейството ми ме подкрепя. А което е писано да стане - ще стане.

Реклама
Реклама
Реклама