Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8840110 www.bgdnes.bg

Голата кандидат-кметица Диана Габровска: Ще правя с тялото си каквото си искам!

С "Мис Плеймейт" боря противниците си, искам и последния пуритан да припадне от възмущение"За мен "Плеймейт" е продължението на упоритостта ми да се преборя с всички хора, които ме нараниха, когато бях най-слаба. Аз съм такъв човек - повече действам, отколкото говоря. Не съдя, а само показвам колко са назадничави определени хора и че е нужна промяна в мисленето им".
Това сподели в откровен разговор с "България Днес" Диана Габровска. Жената, чиито изтекли голи снимки в публичното пространство преди местните избори през октомври 2019 г., й костваха възможността да се пребори за кметското място в родното й градче Момин проход. Няколко месеца след скандала Диана стана корица на "Плейбой" и впечатли с изваяна фигура, а положителните коментари заваляха. Още повече че Габровска е майка на две деца и се грижи както за домакинството вкъщи, така и за семейния бизнес.
"Няма да спра с "Плеймейт" и дори след него ще продължа да предизвиквам и последния останал пуритан да припадне от възмущение. Много искам един ден да видя в тази държава повече свободни и широко скроени хора, отколкото мрачни хейтъри, които сочат с мръсен пръст", категорична е пред вестника борбената жена, която успя да се възстанови след тежката атака.
Наред с подготовката за участието в еротичната надпревара "Мис Плеймейт", чиито претендентки ще бъдат официално представени довечера на пищен спектакъл в известен нощен клуб в Слънчев бряг, Габровска подготвя книга.

Реклама


"Искам да докажа на всички, че при мен изнудването не е опция. Изкарваш ми голи снимки, аз на следващия ден съм на корица на "Плейбой". Сочиш ме с пръст и ме обиждаш, аз те шокирам мигновено с друго. Противодействам на лошата енергия, давам пример на всички жени, чието име пострада по същия начин. Помните, преди изборите не бях единствената жена, която пострада по този начин. Но не се затворих вкъщи, а излязох навън да се боря по мой си начин. Знаете ли защо? Защото и при моя скандал, и при приятелката на кандидата за кмет на София не излезе нито една силна жена да защити публично правото ни да правим с телата си каквото поискаме! Нали всички са много еманципирани и смели? Май не. Ето затова правя всичко", категорична е Диана Габровска.


Моделката с изключителен интерес следи ситуацията с протестите и промените в кабинета. "Като млад човек, който някога се опита да помогне на градчето си, но не успя, защото стана жертва на агресията на хората, искам да ви кажа, че не, не ми е лесно да виждам как законите важат за едни, а за други не. Но и аз като всички млади хора съм много изморена и обезсърчена. И след всеки нов публичен скандал се надявам да се генерира нова енергия, за по-достоен живот на хората в страната ни", споделя още Диана.
Заедно със съпруга си и двете им деца са планували почивка на родното Черноморие, което обичат. "Наистина е хубаво да подкрепим българския бизнес и Българското Черноморие. Не всичко е бетон и проблеми там. Има прекрасни места!", убедена е Габровска.


Наред с плановете за отмора след всичко, което й се насъбра в последните месеци, Диана и семейството й се съобразяват с всички мерки, които държавата налага срещу разпространението на коронавируса. "Плаши ни неизвестността в две важни насоки - ще има ли скоро лек срещу вируса и как ще продължи да се отразява пандемията на бизнеса", обобщава ситуацията моделката.

Диана Габровска:

Харесвам еротиката, чувствам се секси

- Госпожо Габровска, преоткрихте себе си като еротичен модел след фотосесията ви за "Плейбой". Удовлетворена ли сте и какво се промени след нея?
- Да, щастлива съм от това, което направих. Първо, защото аз харесвам еротиката, чувствам се уверена и секси, когато се снимам, и това никога не ме е притеснявало. Снимките, които излязоха в публичното пространство по време на предизборната ми кампания, бяха тежко посегателство към личното ми пространство. С фотосесията ми в "Плейбой" аз дадох ясен сигнал на всички хора, че няма нищо страшно и срамно в това да харесваме телата си и да се съблечем. Особено пред най-добрите фотографи и стилисти в България! Страшното е, когато хора са публично изнудвани" и също това, че все още е скандално една жена да е гола и сексуална, докато мъжете могат да правят каквото си поискат с телата си.


- Получавате ли повече мъжко внимание и/или неприлични предложения след фотосесията?
- Аз съм омъжена жена, имам две прекрасни деца, щастлива съм и много ми личи. Рядко мъже си позволяват да ми пишат неприлични неща. Но, да. В социалните мрежи е пълно с всякакви хора и не само сега, но и преди се е случвало да бъдат обект на подобно внимание. Но това изобщо не ми е тема.
- Имате ли предложения за работа, свързана с еротични танци или еротиката като цяло занапред?
- Нямам такива предложения. Аз работа не си търся. Ръководя доста сериозен бизнес, отглеждам две деца и имам стабилно семейство. Нямам такива предложения, но имам предложение да напиша книга, което ми е доста по-интересно от еротиката на този етап.

Реклама
Реклама
Реклама