Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9136713 www.bgdnes.bg

Деси Плевнелиева: С Росен се обичаме, няма да се развеждаме!

Гледаме си децата и работим, другото са неистини

"Обичаме се с Росен и изобщо няма нищо вярно в това, че се развеждаме! Да ви кажа не съм видяла това, което е написано, но то не е вярно. Ние двамата си гледаме децата и сме щастливи, няма какво друго да кажа по темата."
Това сподели красивата съпруга на бившия президент Десислава Плевнелиева, която вчера бе на разходка с малкия си син и научи "новината" за своя развод, която се тиражира в последните дни от "България Днес".
"Не знам откъде си измислят хората такива сензации. Сигурно, за да се продават", допълни още бившата синоптичка от Нова телевизия.
Росен Плевнелиев и Деси Банова сключиха брак през юни миналата година, а синът им Йоан се роди на 1 октомври, 2018 г. и наскоро стана на две години. За рождения ден на малкия Росен и Деси били заедно, допълват близки до семейството.
Голямата фамилия на Плевнелиев живее в луксозна къща в "Резиденшъл парк" - комплекс, построен от строителната фирма на бившия държавен глава.
Красивата синоптичка никога не е имала конфликт с децата от първия брак на съпруга си и дори е споделяла това в медиите.
За Росен Плевнелиев съпружеството с Деси е трето поред. Преди него той е развеждан два пъти, а от втората си жена Юлияна има синове - Асен и Павел. Деси има дъщеря Йоана Граховска от бизнесмена Ивайло, а общото им дете се казва Йоан.


Батковците Асен и Павел вече напълно са приели новата половинка на баща си и по никакъв начин не се разграничават от малкото си братче, твърдят близки до политика от Гоце Делчев.
Пълната хармония в семейство Плевнелиеви се потвърждава и от снимки, които публикуват членове на фамилията в мрежата.
"Щастлива съм с майчинството, а и съм благодарна, че всички ми помагат в грижите за бебето", каза Деси преди година и половина пред Нова телевизия.
С днешна дата изглежда нищо не се е променило във фамилия Плевнелиеви.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама