Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9219383 www.bgdnes.bg

Слави обсипва китарист със скъпоценни камъни

Колекционерска китара за 20 хил. евро получи проф. Цветан Недялков

Скъпоценни камъни обсипват новата колекционерска китара на Цветан Недялков от "Ку-ку бенд".
Музикалният инструмент, който Слави Трифонов поръчва за колегата си, е част от юбилейна колекция по случай 35 години от създаването на една от най-прочутите марки китари в света. Дългия се включва в търг за един от 135-те инструмента и след наддаване успява да се сдобие с един от тях. Инструментът е изработен от най-висок клас кленово дърво и става още по-специален заради скъпоценните камъни, с които е обсипан.


"Китарата е инкрустирана с редки скъпоценни камъни, изобразяващи дракон. Изработена е от най-най висок клас кленово дърво, със специален производствен номер и 20-годишна гаранция", гласи съобщение, споделено в официалната страница на "Ку-ку бенд" в социалните мрежи.

Реклама


Макар да не издават цената на струнния музикален инструмент, почитател на Цецо Недялков казва колко точно струва уникалната китара. Той споделя, че в Лондон сумата, за която може да бъде закупен такъв инструмент, започва от близо 20 хил. евро.


Слави Трифонов често оборудва колегите си с най-висококачествени музикални инструменти. Венко, Гъмзата, Годжи и всички останали са снабдени с апаратура за стотици хиляди.

Цветан Недялков получи преди време една от китарите на Дейвид Гилмор от "Пинк Флойд". Дългия купи струнния музикален инструмент на търг за 150 хил. долара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама