Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9255191 www.bgdnes.bg

Русенка е сапунена звезда в Турция

Гюлсим Али спечели "Супермодел на България 2009", а сега е успешна актриса 

Русенската красавица Гюлсим Али е сапунена звезда в Турция.

25-годишната зеленоока девойка играе в сериала "Планината на сърцата", който в момента е номер 1 в класацията по гледаемост в южната ни съседка. Първата серия, излъчена преди месец, е наблюдавана по телевизията от 2,8 милиона души. Русенката се превъплъщава в ролята на Дилек, а сериалът разказва за тримата братовчеди Танер, Рамазан и Вейсел и заплетени любовни истории.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие Гюлсим представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в семейството на български турци, които живеят в дунавската ни столица.

Първите стъпки на Гюлсим в киното са през 2012 г., когато се явява на кастинг и е одобрена за второстепенна роля в поредицата "Последното лято на Балканите 1912". Снимките са в Северна Македония, а след техния край младата актриса заминава да живее в Истанбул за постоянно. Целта й е да усъвършенства турския си език, тъй като преди това основно говори на български. Хубавицата отсяда при роднини на своята майка, а през годините развива изключително успешна кариера, като турските продуценти й поверяват главната роля в комедийната поредица "Селската госпожа".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама