Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9309476 www.bgdnes.bg

Плеймейтка с джип за 70 бона

Носителката на "Мис Силикон" Вероника Никифорова яхна "Порше", сама си го купила

С джип за повече от 70 бона фучи плеймейтката и носителка на титлата "Мис Силикон" - Вероника Никифорова. Сексбомбата си купува сама "Порше", с което сбъдва голямата си мечта - да кара мощен и голям автомобил. Той е в любимия й цвят - бяло.

Реклама

"Моята нова кола", похвали се веднага победителката в "Мис Силикон" и участничка в конкурса "Мис Плеймейт".

Пернишката бръмчалка е запалена на тема автомобили. Преди да си вземе джипа, силиконката кара други скъпи модели. Напомпаната мацка продава последната си кола – БМВ, и влага всичките пари в джипа, като, разбира се, доплаща немалка сума.

Новата придобивка на Вероника е пълна с екстри. Като всяка жена, Никифорова търси комфорта. И иска да й е спокойно, докато шофира. Джипът има парктроник, както и други удобства по вкуса на изкусителката.

Вероника пътува много. За нея е много важно да е стабилна на пътя, особено през зимата, когато настилката е хлъзгава. Затова се спира и на джип. С него тя смята, че ще се чувства още по-сигурна.

Пернишката бръмчалка наскоро успя да пребори COVID-19. Силиконката хваща китайския вирус, ала го кара без тежки симптоми. Не се налага да влиза в болница. И след двуседмична карантина е напълно здрава.

Вероника има куп подобрения по тялото си. В гърдите си брюнетката налива 1200 кубика силикон. Никифорова има корекции и в устата си. За тунинга си тя вади парите от собствения си джоб.

Плеймейтката е студентка по право в Благоевград. След като завърши, мечтае да се реализира като нотариус.

Реклама
Реклама
Реклама