Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9416481 www.bgdnes.bg

Мария Илиева пусна детето при бившия

 Малчуганът в компанията на доведената си сестра, поп звездата се готви за "Капките"

Бившият любим на Мария Илиева отново успя да прекара време със сина им Александър, видя "България Днес".

Реклама

Чаровният малчуган посрещна изминалите празници в компанията на татко си Георги и семейството му. Младокът събра двете си отрочета - първородния му син от поп звездата Мария и момиченцето от брака му с красивата Владислава. От семейните фотоси личи, че брат и сестра са свикнали един с друг, въпреки че не растат под един покрив. Умилителните снимки на семейство Михайлови показват истинска идилия между доведените братче и сестриче.

Търканията между Илиева и семейството на екслюбимия й са в миналото. Хитовата изпълнителка няма нищо против Алекс да прекарва време с татко си. Мария не крие, че е отдадена на първо място на детето си, но осъзнава, че за него е важна и връзката с другия му родител. Георги се изявява като татко за пример и въпреки ранната си възраст изглежда, че бащинството му се удава. Татуираният мачо е единственият мъж, когото Мария Илиева е показвала през последните години. Връзката им предизвика вълна от коментари, най-вече заради голямата разлика във възрастта - цели 14 години.

Двамата демонстрираха сериозни отношения, според слуховете готвеха и сватба.

Попзвездата се готви да се впусне в поредното предизвикателство. Изпълнителката ще стане част от следващия сезон на шоуто "Като две капки вода". Слуховете носят, че тази година имитаторското шоу ще събере най-талантливите си бивши участници. Първа от поканените е именно Мария Илиева, която преди години събра овациите с перфектни имитации и чувство за хумор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама