Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9435570 www.bgdnes.bg

Глезят Мегз с "Дом Периньон" и Бея на солта

Като арабска принцеса

Каканашева гостува на сексбомбата Драгана

Миглена Каканашева-Мегз бе обгрижвана като арабска принцеса по време на ваканцията си в Дубай. Дизайнерката прекара няколко дни в емирството на гости на родната сексбомба Драгана Спасовска. Домакинята й засипа Мегз с внимание и глезотии от най-високо ниво.

Драгана живее в Дубай от години и постоянно се движи във ВИП средите. Тя е любимка на куп световни звезди, с които често купонясва из местните клубове. Сред най-големите й фенове е футболната легенда Роналдиньо.

Реклама

Драгана показа своята арабска приказка на Мегз по време на гостуването й. Тя разходи дизайнерката с поръчков мерцедес G класа, който бе на тяхно разположение през цялото време. Спасовска заведе Мегз из топлокаиите и баровските заведения.

В една от вечерите компанията им бе в заведението на Бея на солта в един от най-скъпите хотелски комплекси на изкуствения остров Палм Джумейра. Лично Нусрет Гьокче им приготви месото на масата - телешки стек. Цената на една салата там започва от $130. Запазената марка на Нусрет - стек със златна обвивка, стартира от $500.

Разбира се, нямаше как да се мине и без посещение на скъпарските нощни клубове. Драгана, Мегз и още няколко мадами се забавляваха с песните на световноизвестния певец Ни-Йо. Танците бяха обилно полети с шампанско "Дом Периньон" от най-скъпия клас.

През деня компанията разпускаше на един от най-известните плажове в Дубай - Ники Бийч. Сред музика и смях се лееха кой от кой по-екзотични коктейли.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама