Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9694668 www.bgdnes.bg

Ваксината подмлади Кичка

 Бодурова се боцна и вече обикаля света с нова визия

Подмладена и щастлива е певицата Кичка Бодурова след поставената ваксина за коронавирус, видя "България Днес".

С чисто нова визия бургаската звезда, която от години живее в САЩ, изненада приятно феновете си. Кичка изглежда десетна години по-млада на последните си фотоси в социалните мрежи. Изпълнителката не спира да получава комплименти от дългогодишните си почитатели.

Реклама

В момента Бодурова е на почивка със съпруга си в Мексико. С чаша коктейл в ръка на плажа изпълнителката се радва на живота и свободата. Преди три седмици звездата се похвали, че вече й е поставена и втората доза ваксина.

"С настъпването на пролетта получих и втората Pfizer. Готова съм за пътешествия, ураааа..." - написа певицата и пътуването не закъсня. Семейството е изчакало необходимото време за изграждане на имунитет и вече се радва на първата от дълго време насам ваканция. Кичка и любимият й са в крайбрежния екзотичен град Канкун. Отседнали са в един от най-добрите хотели там и се радват на лукс и всякакви удобства.

Ваксината против заразата ще позволи на Кичка да посети и родината това лято. Миналата година заради пандемията Бодурова не успя да се прибере в България, но този път няма да пропусне тази възможност. Певицата има голям фенклуб у нас, който я чака с нетърпение. Вероятно Кичка няма да успее да организира концерт в родния Бургас, но време за среща с феновете винаги ще намери.

Още един член на семейството на Бодурова се ваксинира. Осиновената дъщеря на певицата, за която "България Днес" първи разкри, също получи имунитет. Така Кичка ще може да доведе детето си в България през идното лято. Преди това да се случи, Бодурова ще пообиколи още малко света, за което бе зажадняла през последната година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама