Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9981884 www.bgdnes.bg

Мис България се омъжи в САЩ

Ще има сватба и в България, казва Галина Михайлова

Мис България Свят 2016 Галина Михайлова пристана на един от най-успешните българи с компания в Щатите - Гайдар Магдануров, научи "България Днес".

Преди ден е била сватбата на красавицата в Бостън, като на нея присъствали най-близките хора на двойката. "Сватба ще има и в София", сподели Галина Михайлова.

Реклама

36-годишният Гайдар Магдануров е шеф на една от най-известните фирми за киберсигурност в света, бивш химик, завършил Московски университет за надарени деца.

"Запознахме се в работата ми преди две години. Той има предишен брак. Когато дойдох в Щатите тази година, в началото бяхме само приятели, но всичко се получи от раз и сега съм много щастлива", сподели Галя.

Михайлова дълги години е професионален състезател по тенис. Тя е една от най-добрите приятелки на друга наша тенис звезда - Цвети Пиронкова, и дори бе шаферка на сватбата й. "Със сигурност ще поканя нея и Сесил Каратанчева, която познавам от дете, на сватбата си тук", сподели още Михайлова.

Същата година, в която бе избрана да представя страната ни на "Мис България Свят", братът на Галя - Калоян Михайлов, който също бе професионален състезател по тенис, се класира за конкурса "Мистър Свят България".

"Беше невероятно изживяване и за двама ни. Случайно стана това избиране, но и за него това бе успех", каза Михайлова.

Самата Галя се вижда в политиката, след като се върне от Щатите. "Имам опит в тази дисциплина. Родителите ми са адвокати, самата аз работя, откакто ме приеха в Лондон да уча политика и международни отношения. Докато учех, стажувах в една правна кантора и ми се е случвало да се занимавам с политически кампании, благотворителност, дори съм популяризирала името на България в чужбина, което бе отразено и у нас. Освен това в рода ми има човек, който е участвал в политиката. Прадядо ми е ген. Иван Михайлов, на неговия брат Христо е кръстен Михайловград. Прадядо ми е първият армейски генерал, член на политбюро е бил, както и министър на отбраната дълги години. Баба ми пък е работила в телевизията, била е редактор на продукция. Изключително съм горда с рода си и по бащина, и по майчина линия", казва Галя Михайлова.

Реклама
Реклама
Реклама