Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13688628 www.bgdnes.bg

ЦСКА победи с 2:1 "Пирин" в последната си контрола

ЦСКА победи "Пирин" с 2:1 в последната си контрола преди старта на първенството. Мачът се игра на стадион "Българска армия" пред около 200-300 фенове на "червените", които подкрепиха отбора въпреки минусовите температури. Брадли де Нойер откри в 40-ата минута, след като доби удар на Шопов във вратата, а в 65-ата новото попълнение Тобиас Хайнц изведе Дюкенс Назон по крилото, който литна защитник на благоевградчани и прехвърли красиво вратаря Янко Георгиев. В 82-ата минута гостите намалиха чрез Владимир Медвед в 82-ата мин.

"ЦСКА е готов да зарадва феновете с тази титла - заяви изпълнителният директор Филип Филипов. - Това винаги е била целта. ЦСКА трябв да преследва заявената цел и ще направим всичко възможно, за да постигнем тази титла. Вярвам в отбора и треньора, убеден съм в качеството на футболистите, които имаме Дали вярвам във феърплея? В спорта това е водещо, не е толкова важно кой ще е шампион, а да има феърплей и всичко да се решава на терена, така и нивото на футбола ще се вдигне."

Реклама

Филипов разкри, че ЦСКА няма да прави повече входящи или изходящи трансфери: "Това са футболистите за пролетния полусезон, мисля че имат нужния потенциал. Това ще е съставът, който ще се бори през пролетта".

Директорът коментира и ситуацията с новия стадион.

 "Когато излезе конкретна информация за стъпките, които се следват относно стадиона, веднага и феновете и всички ще бъдат информирани. Това което аз мога да кажа е, че се работи ежедневно, планът се следва, сроковете се спазват. ЦСКА ще има наистина модерен и европейски стадион. Няма нищо по-хубаво от това "Армията" да е пълна, да е червена и феновете да подкрепят отбора, безкористно, както са го правили винаги".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама