Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13736155 www.bgdnes.bg

Легендата на ЦСКА Петър Жеков: "Лудогорец" няма да даде титлата

"Лудогорец" няма да позволи на ЦСКА да спечели титлата.

Така смята голмайстор №1 в историята на "червените" Петър Жеков. Легендата очаква тимът от Разград да вземе всички необходими мерки, за да стане шампион за 11-и пореден път.

"Лудогорец" имат по-силни играчи и повече пари - казва Жеков пред "България Днес". - Докато Боби Михайлов е президент на футболния съюз, само те ще стават шампиони. Имат играчи за три отбора, а когато трябва, и съдиите ще им помагат. ЦСКА няма много шансове за титлата."

Реклама

"Червените" стартират пролетния полусезон с тежко гостуване на "Берое" в Стара Загора утре. Добрата новина за ЦСКА е завръщането на феновете от Сектор "Г", които прекратяват бойкота на мачовете. За срещата с "Берое" вече са изкупени почти всички билети за гостуващия сектор.

"Феновете много ще помогнат. Друго си е, когато няколко хиляди човека ревнат. В Стара Загора се играе трудно, но сигурно ще ги отупаме - казва Жеков, който е легенда и на "Берое". Не трябва от никой да губим. Трябваше да вземем нов централен нападател, който да вкарва голове. На мен едно време на Армията" не ми говореха цяла седмица, ако вкарвах само по два."

Жеков нападна остро БФС за реверансите, които според него прави към "Левски" в последно време. Както е известно, феновете на "сините" скочиха на футболния съюз за началния час на днешния мач с "Черно море". По програма двубоят трябваше да се играе от 17,30 ч., но след недоволството от "Герена" той бе преместен за 12,30 ч.

"Само да се оплачат и от БФС веднага им клякат - смята легендата. - Ако искат, и от 7 ч. сутринта да играят. Ту им е късно, ту им е рано. Мъри само мрънка за нещо. Едно време да не сме играли на по-хубави терени. Войниците чистят снега, понякога линиите на терена не се виждаха. Боби само им угажда на "Левски", че иначе не само ще го псуват, ама и някъде може да изяде дървото. Той затова се крие и не ходи никъде по стадионите."

Четете още

Гриша Ганчев вдигна цесекарски купон

Гриша Ганчев вдигна цесекарски купон

Изписаха Жеката от болница

Изписаха Жеката от болница

Полковник Петър Жеков: Руснаците няма да ни нападнат!
Полковник Петър Жеков: Руснаците няма да ни нападнат!

Полковник Петър Жеков: Руснаците няма да ни нападнат!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама