Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13766681 www.bgdnes.bg

Заклетият левскар Панайот Панайотов с призив: Да се обединим с обща молитва за "Левски"!

Дано на "Герена" намерят точния човек, казва фенката на ЦСКА Йорданка Христова

В определен ден и час всички, които обичат "Левски" да се помолят на Бог за спасението на Отбора на народа. Това е посланието, което отправя чрез изданието "България Днес" обичаният певец и заклет левскар Панайот Панайотов.

Реклама

"Много силно вярвам, че Господ ще ни чуе, трябва да отворим сърцата си. Бог винаги трябва да бъде не последната ни надежда, а първата. Българите сме православни християни и това ни е помагало да преминаваме през всякакви трудности в нелеката ни история." 

Новината, че дългоочакваната сделка с милионера Драган Шолак няма да се състои, разочарова голямата "синя" общност и отново на хоризонта се задават буреносни облаци. 

"Яд ме е, че не съм богат, за да мога да помогна още повече на любимия си отбор - откровен е Панайот Панайотов. - Но всеки си има съдба и моята не е била да имам много пари."

Грандамата на българската естрада Йорданка Христова е популярна с обичта си към ЦСКА и "червената идея", но не крие, че също се моли за спасението на "Левски".

"Това, което сега се случва на "сините", ние го изстрадахме - сподели Данчето пред "България Днес". - Надявам се на "Герена" да намерят точния човек, който да поеме юздите на клуба. Може да се окаже, че провалът на сделката с Шолак е за добро, и да се появи правилният инвеститор. Съчувствам на Наско Сираков, приятели сме. И разсъждавайки на тази тема, мога да призова българските политици да вземат пример от това как Христо Стоичков и Наско Сираков могат да бъдат близки, въпреки че са от различни отбори." 

Редица известни привърженици на "сините", сред които Кирил Ефремов и Иво Сиромахов, предпочетоха да не коментират на този етап случващото се в клуба.

Реклама

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов обясни, че повечето хора лесно се предават пред пречките. Специалистът не е от тях.

"Най-важното е да вървим напред всички заедно - сподели Мъри пред отбора на рождения си ден. - Има перипетии в живота. Има и проблеми, които човек, ако не може да ги преодолее и лесно се предава, обикновено го събарят, но както са казали: "Това, което не ни убива, ни прави по-силни". Още един път ви благодаря на всички, да сме живи и здрави всички и бъдещи успехи на целия клуб", заяви Стоилов.

Собственикът Наско Сираков е провел разговор с играчите часове след пропадането на сделката със "Спорт Републик". Той и изпълнителният директор Иво Ивков са успокоили футболистите, че не се очакват трусове в отбора. "Левски" продължава да спазва финансовата си политика от преди преговорите с Драган Шолак. Бюджетът не е раздут през зимата. Това означава, че поне засега може да посреща разходите си.

Реклама
Реклама
Реклама