Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13833111 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" дебне на контра "Андерлехт"

"Лудогорец" ще дебне на контраатака "Андрелхет" и с помощта на бързите си играчи в нападение ще се опита да убие интригата в реванша. Такива са очакванията за тактиката на треньора Анте Шимунджа преди днешния мач в Белгия в турнира Лига на конференциите. Първият двубой в Разград завърши с победа за "орлите" с 1:0, но в големи периоди от мача шампионите на България играеха предимно в защита. Въпреки това играчите на Анте не допуснаха гол и ако успеят да повторят това постижение и при гостуването, ще продължат напред в турнира.

Нападателят на "Лудогорец" Кирил Десподов вярва в крайната победа.

"Настроението в отбора е добро - коментира крилото. - Отиваме да се представим по най-добрия начин и да се класираме напред. Видяхме къде са грешките в предишния двубой, дано сме ги изчистили. Трябва да сме спокойни и да вярваме в себе си."

Техническият директор на "Лудогорец" Козмин Моци предупреди, че гостуването на "Андерлехт" ще бъде съвсем различен мач в сравнение с двубоя в Разград. "Шоу и Вердон са наказани и няма да играят, останалите са здрави и се надявам, че ще бъдат напълно готови за срещата - каза Моци. - Имаме минимална преднина, но знаем, че ни очаква различен мач. Трябва от първата минута да се борим за всяка топка. Вярвам, че можем. Имам голямо доверие на тези момчета и съм сигурен, че ще изиграем силен двубой."

Четете още

Бившият треньор на "орлите" Стойчо Стоев: "Лудогорец" видя, че няма лесно

Бившият треньор на "орлите" Стойчо Стоев: "Лудогорец" видя, че няма лесно

Шимунджа: Титлата е по-важна от Европа

Шимунджа: Титлата е по-важна от Европа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама