Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13773988 www.bgdnes.bg

Шимунджа: Титлата е по-важна от Европа

Треньорът на "Лудогорец" Анте Шимунджа обяви, че за него е по-важно отборът да стане шампион на България, но няма да пести сили и в Европа. Утре "орлите" посрещат "Андерлехт" в първи мач от 1/16-финалите на Лигата на конференциите. 

“Очаквам много труден мач, защото ще се изправим срещу най-добрия клуб от Белгия във фазата на елиминацията. - заяви наставникът на разградчани. - Много е важно да не мислим за проблемите на "Андерлехт", а затова ние да бъдем най-добри на терена. Единственото, което знаем, че са най-големият отбор в Белгия. Много агресивен отбор са и ние се подготвяме за това. Трябва да бъдем много умни. Те играят по различен начин."

Реклама

Добрата новина за Шимунджа е, че всички футболисти вече са готови да играят. В това число и Пипа, който е достигнал необходимото ниво да бъде на пейката.

"Всеки клуб среща криза понякога, това е нормално, но когато срещаш такова голямо име, трябва да си готов. За мен по-важно е да станем шампиони, отколкото да продължим напред. Това ни е основната цел, но това не означава, че утре ще сме отпуснати. Участваме и в трите състезания - шампионата, купата и Европа. Във всички тези турнири искаме да спечелим”, добави треньорът.

Четете още

Легендата на ЦСКА Петър Жеков:
"Лудогорец" няма да даде титлата

Легендата на ЦСКА Петър Жеков: "Лудогорец" няма да даде титлата

500 000 евро от "Лудогорец" за Сото

500 000 евро от "Лудогорец" за Сото

"Лудогорец" се размина с Виго

"Лудогорец" се размина с Виго

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама