Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13962584 www.bgdnes.bg

Мъри шокира: Няма да давам пресконференция заедно със Сираков

Старши треньорът на "Левски" Станимир Стоилов изненадващо заяви, че няма да отиде на съвместна пресконференция с Наско Сираков. Лично собственикът на "сините" обяви такава вчера, като дори назова точния ден на провеждането й - вторник, другата седмица.

"Във вторник най-вероятно няма да присъствам на пресконференцията", отсече шокиращо Мъри. Той изтъкна като довод, че е казал каквото има да казва още след лагера в Дубай. Треньорът направи още една конфронтация на боса на "сините" относно следните думи на Наско: "Чувам бомбастични суми, че съм отказал от 6 милиона и нагоре за наши футболисти. Това е класическа лъжа. Такива суми не са идвали за наши играчи в клуба". Мъри обаче не е съгласен с това.

Реклама

"Имахме предложения и оферти за играчи. Казах го вече. Това е моята истина за случаите. Имахме сериозни предложения за играчи, над 2,5 милиона евро. Прецени се, че не трябва да се продават играчи. Чакаше се сделка с "Юнайтед груп" и го приемам това. Решението беше продиктувано от чакането на сериозен инвеститор. Имаше предложения за около 6 милиона. Това е моята истина, която може да се потвърди с официални документи. Отказахме всички, аз не бягам от решението си. Не мога да лъжа и никога не съм лъгал. Питайте Сираков какво е имал предвид", отсече Мъри.

Наскоро и изпълнителният директор на "Левски" Ивайло Ивков се изказа остро за хората над него и в прав текст заяви, че има сериозни разногласия в управлението на клуба.

Четете още

Наско Сираков обвини в лъжа Иво Ивков

Наско Сираков обвини в лъжа Иво Ивков

Легендата Добромир Жечев: Мъри и Наско трябва да продължат заедно

Легендата Добромир Жечев: Мъри и Наско трябва да продължат заедно

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама