Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13900819 www.bgdnes.bg

Легендата Добромир Жечев: Мъри и Наско трябва да продължат заедно

Неприятно е, че Шолак се отказа от "Левски", клубът изостава финансово

Шефовете в "Левски" трябва да седнат и да се разберат в името на доброто на клуба. Това смята 80-годишната легенда на "сините" Добромир Жечев.

"Не мога да заема позиция. Не съм компетентен по това, което става в клуба. Нямаме победа от 11 мача, но се случва това нещо. Има време да се оправят нещата. Вярвам в отбора. В ръководството на клуба трябва да седнат и да се разберат. Наско и Мъри трябва да продължат да работят заедно. Двамата са доказани имена", коментира Жечев пред "България Днес".

Реклама

"Притеснително е, че Драган Шолак се отказа от намеренията си да инвестира в клуба. Финансите са много важно нещо. Всички големи отбори трябва да имат финансови средства, за да постигат високи цели. В момента трудно може да достигнем "Лудогорец" и ЦСКА-София по този показател, но се надявам и това да се случи", добави Бобата.

"България Днес" вече писа, че "Левски" е разделен на два лагера на най-високо ниво и това не вещае нищо добро за клуба. Противниковите екипи гравитират около мажоритарния собственик Наско Сираков, от една страна, и изпълнителния директор Ивайло Ивков, от друга. Разделението вече изглежда необратимо. Според хора, близки до клуба, е започнало още преди Нова година, но едва сега бе изнесено и пред обществото. Направи го Ивков на пресконференция в края на февруари.

От Националния клуб на привържениците на "Левски" ясно показаха чия страна заемат с издигнат транспарант на мача с "Лудогорец" (0:0). "Каква е рецептата? Мъри и Иво с истината напред! Ние плътно и категорично зад тях!", пишеше на лозунга. От НКП дадоха обяснение:

"Наско не присъства в надписа, защото е зает да търси 100-150 милиона от измамници, докато спира жизненоважни трансфери в очакване на бащица. Има си и други грижи... да осигурява пълна прозрачност както и да помете (водейки 20 000 от вас) цялото БФС. Поради тези визионерски ангажименти на Наско подкрепяме хората с по-простите цели, които очевидно са сами в битката си: На първо място, истината и на второ - решенията да се взимат там, където трябва, а именно на "Герена", е становището на Клуба на привържениците.

36-01 Стоилов и Сираков са доказан тандем, смята Бобата

36-02 Добромир Жечев

Четете още

Два лагера клатят "Левски"

Два лагера клатят "Левски"

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Кръстаич ще класира България на европейско!

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Кръстаич ще класира България на европейско!

Хиляди "сини" фенове плащат на НАП

Хиляди "сини" фенове плащат на НАП

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама