Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14329492 www.bgdnes.bg

Ники М. остава в "Левски" още година

Спорният по отношение на ефективността му вратар на "Левски" Николай Михайлов ще остане в клуба още една година. Той и ръководството на "сините" вече са се разбрали договорът му, който изтича през юни 2024 година, да бъде изпълнен до края.

На Ники е съобщено, че със сигурност няма шанс за титулярно място, а ролята му ще бъде по-скоро да обединява колектива като тартор в съблекалнята. Имало е вариант двете страни да прекратят договора му още това лято при взаимно съгласие, ако Михайлов не е съгласен със статута си на твърда резерва. Това обаче няма да се случи. На 28 юни юношата на клуба ще навърши 35 години и от признателност към лоялността му той няма да бъде освобождаван предсрочно. С екипа на "Левски" Михайлов има 87 мача във всички надпревари, като два пъти е ставал шампион и два пъти е вдигал купата на страната. С тима стигна четвъртфинал в турнира за Купата на УЕФА и игра в груповата фаза на Шампионската лига.

Реклама

Ясно е на 100%, че следващият сезон на Ники ще е последен за "сините", а след това вероятно ще му бъде организиран и бенефис, с който да се сбогува с феновете. Единствената възможност Михайлов да напусне "Герена" още това лято е, а ако се появи изгодна оферта с добри лични условия за самия него. Такава би дошла евентуално от ОАЕ или Саудитска Арабия, както се случи с друг опитен играч на "сините" - Георги Миланов. Вратарят няма нищо против да замине към арабските страни, за да натрупа повече пари за последно в кариерата си.

Настоящият треньор на "Левски" Елин Топузаков е в отлични отношения с Ники, като двамата са играли заедно на терена. Топчо държи да разполага с Михайлов в тренировъчния процес и в съблекалнята, макар избор щ1 под рамките на вратата да е младият Пламен Андреев.

От началото на сезона Ники Михайлов има едва три срещи в Първа лига и една в турнира за купата. За последно вратарят пази при загубата с 0:1 от "Черно море" в откриващия пролетен кръг през февруари, когато допусна фатална грешка при попадението на "моряците".

Четете още

Жената на Боби Михайлов върти козунаци. Стана ясно дали ще се развеждат

Жената на Боби Михайлов върти козунаци. Стана ясно дали ще се развеждат

Топчо не пипа схемата на Мъри

Топчо не пипа схемата на Мъри

Николета и Ники забегнаха в Италия

Николета и Ники забегнаха в Италия

Секси Николета изведе Ники М. с папионка за Свети Валентин (СНИМКИ)

Секси Николета изведе Ники М. с папионка за Свети Валентин (СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама