Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14348797 www.bgdnes.bg

Стана ясно приключи ли с кариерата на футболист Георги Йомов

Георги Йомов е напът да се предаде и окончателно да приключи с кариерата си. Крилото на ЦСКА и националния отбор отнесе жестоко четиригодишно наказание за допинг, след като бе пипнат с анаболен стероид след мача с "Мекедония ГП" от евротурнирите в края на лятото.

След няколкомесечно чакане от Световната антидопингова агенция обявиха тежката присъда, като последният шанс за доскорошния национал е Спортният арбитражен съд (КАС). Йомов обжалва решението в Лозана, но последните информации са, че шансовете наказанието да бъде намалено клонят към нулата.

Реклама

Санкцията влиза в сила от 25 август 2022 г. и изтича през 2026 г. ,когато Йомов ще е на 29 години. Доскорошната звезда на ЦСКА се е примирил с присъдата и е изгубил всякакво желание да се бори. Крилото дори не тренира и вече е далеч от най-добрата си форма като футболист. Йомов прие много тежко наказанието и се капсулира през последните месеци. Внукът на легендата на "Левски" Тодор Барзов не общува почти с никого и не поддържа контакт със съотборниците в ЦСКА. Откакто бе хванат с допинг, Йомов не се вясва нито на "Армията", нито на базата в Панчарево.

В момента футболистът няма право да тренира професионално с нито един клуб, а неговият договор с ЦСКА няма как да бъде продължен. Йомов вече не е активен и в социалните мрежи, където преди бълваше постоянно снимки и клипчета. За последно крилото поздрави брат си за рождения ден, който бил голямата му опора.

Гаджето го заряза

Георги Йомов понесе и друг тежък удар освен наказанието за допинг. Футболистът се раздели с чалга певицата Ариа, с която бяха заедно в продължение на около две години. 

Двамата сложиха край на връзката си преди няколко месеца, без да обявяват причините. Оттогава Ариа вилнее по чалготеките, където се забавлява с полуголи млади левенти по време на участията си. Певицата не изглежда особено разстроена заради Йомов и се наслаждава на свободата си. От своя страна футболистът няма нова сериозна приятелка до себе си.

Четете още

Вижте как бившата на Йомов - Ариа излезе на сцената

Вижте как бившата на Йомов - Ариа излезе на сцената

Георги Йомов гори с допинг за четири години!

Георги Йомов гори с допинг за четири години!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама