Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14296919 www.bgdnes.bg

Вижте как бившата на Йомов - Ариа излезе на сцената

Нова провокация от бившата Мис Плеймейт 

Фолкаджийката гледа в гащите на фенове 

По сутиен и с изобилно преливаща гръд излиза да пее на участие фолкаджийката Ариа.

Бившата носителка на титлата "Мис Плеймейт" не се посвенява да се разголи на сцената и се появява с визия, която е по-подходяща за спалнята вкъщи, отколкото за публично събитие.

Огромните бомби се приемат с охота от мъжката половина в чалготеката в Студентски град в столицата особено когато Ариа слиза от сцената и започва да прегръща подпийналите купонджии. Свръхкъсата черна пола засилва впечатлението, че по тялото на фолкдивата се вижда повече кожа, отколкото дрехи.

Реклама

Ариа, която е известна с изненадите и нестандартното си поведение по време на участия, поднася нова доза провокация на представлението си. Изпълнителката започва да гледа в гащите на феновете си и отблизо да изследва пакетите им. Еротичният флирт е добре приет от почитателите й, които щедро показват най-скъпото от телата си.

Не за пръв път Ариа провокира мъже и жени по време на свои изпълнения в нощни заведения.

Преди две години щурата девойка кани своя фенка, слага й чаша в устата и започва да пие ексове. Здравните експерти по време на тогавашната COVID пандемия бяха в ужас от подобна гледка, защото дистанция не само нямаше, но имаше и физически контакт. Зрелищното шоу продължи. Фолкаджийката отново предизвиква свой почитател, този път мъж. Певицата качва на сцената здраво момче и двамата започват да се надпреварват кой ще направи повече лицеви опори. И това, докато чалга ритмите продължават да гърмят.

При друг случай изпълнителката кара феновете да правят лицеви опори, докато тя забива кубинките си в гърбовете им. За да е още по-зрелищно изпълнението, пред всеки фен са поставени шотове с алкохол и момчетата трябва да ги изпият без ръце, като използват единствено устните си. По време на участието фолкаджийката е като истински шериф - раздава команди и наказва за неизпълнение на заповедите. Мъжете не изглежда да се дразнят от заповедите и с охота изпълняват нарежданията на господарката.

Преди полови година фолкпевицата отново показва нестандартно поведение в дискотека в столицата, стана ясно от разпространено видео в социалните мрежи. При едно от последните си изпълнения Ариа, която е бивше гадже на футболиста Георги Йомов, събира няколко млади момчета при себе си на сцената и ги разхвърля голи до кръста. Напетите мачовци започват да пъчат мускули, докато чалга дивата разказва виц, за да обяви следващото си изпълнение: "Знаете ли, че Божинката вика: "Йес, ноу, йес", а Фики вики: "Йес, йес, йес". След това започва бесен кючек на сина на Тони Стораро, който фолкаджийката изпълнява по свой начин.

Четете още

Глория на бунт срещу Ариа

Глория на бунт срещу Ариа

Ариа пак се заяжда с "леля" Камелия

Ариа пак се заяжда с "леля" Камелия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама