Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14407017 www.bgdnes.bg

3 млн. евро иска "Лудогорец" за Тиаго

Бразилската голова машина на "орлите" вдигна цената си пет пъти за година

3 милиона евро трансферна сума постави "Лудогорец" на най-продуктивния си нападател Игор Тиаго, научи "България Днес". От началото на сезона 21-годишният бразилец е забил 17 попадения във всички надпревари, като последно вкара в неделя на новия стадион на "Ботев" при успеха с 2:0 в Пловдив. Той отбеляза доста ключови попадения, благодарение на които "орлите" завършиха редовния сезон на първо място в класирането. Така те ще приемат конкурента си за титлата ЦСКА-София на своя стадион в Разград в плейофната фаза.

Игор Тиаго ще бъде продаден само при подобна супероферта през лятото. Иначе "Лудогорец" не иска да се разделя на всяка цена с младия талант, който може да помогне за атака на групите в някой от европейските турнири.

Реклама

Интересното е, че Тиаго вдигна цената си пет пъти само за една година, откакто играе в Разград. Той пристигна миналото лято от тима на "Крузейро", чийто собственик е бразилската легенда Роналдо. Тогава братята Домусчиеви извадиха 620 хиляди евро, за да привлекат нападателя в "Лудогорец". Бразилският клуб обаче си запази 15% от евентуален следващ трансфер на Игор Тиаго.

Интерес към бразилеца вече официално бе заявен от страна на белгийския "Андерлехт". Голаджията се разписа на два пъти срещу този съперник в мачовете от Лигата на конференциите през февруари.

Игор стана татко за втори път

Макар че е само на 21 години, Игор Тиаго вече е татко на двама синове. В началото на тази година нападателят на "Лудогорец" стана баща за втори път. Чаровната му половинка Летисия Амарал го дари с рожба, кръстена на него - Игор. Бебето се появи на бял свят в болница в Бразилия. Летисия и Игор Тиаго имат още едно момче - Рави Нашименто, на две годинки.

Това лято футболистът на "Лудогорец" планира да вземе семейството си при себе си в Разград. 

Четете още

Смъртни заплахи за Десподов след ЦСКА - "Лудогорец"

Смъртни заплахи за Десподов след ЦСКА - "Лудогорец"

Вижте лудата радост на "Лудогорец" в съблекалнята на "Армията" (ВИДЕО)

Вижте лудата радост на "Лудогорец" в съблекалнята на "Армията" (ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама