Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14477923 www.bgdnes.bg

Война за билети на "Лудогорец" - ЦСКА

Истинска война за билети се разгаря преди битката за титлата между "Лудогорец" и ЦСКА в Разград. Номерата вече започнаха, а шампионите се чудят как да спрат "червените" фенове от пробив в домакинските сектори. За гостите от София са отпуснати 2308 билета, които са крайно недостатъчни за желаещите да посетят мача. Феновете на ЦСКА опитват по всякакъв начин да закупят пропуски за трибуните, които са предвидени за местните привърженици. В опит да спрат това от "Лудогорец" забраниха онлайн продажбите и ще предлагат билети само на касите край стадиона. Всеки може да купи най-много три пропуска, като от клуба предупредиха, че на двубоя ще има засилен контрол по входовете на "Хювефарма Арена", като привърженици с фен атрибути на гостуващия отбор няма да бъдат допускани в домакинските сектори.

Въпреки това фенове на ЦСКА вече се похвалиха, че са успели да се снабдят с билети за трибуните, които са предвидени за запалянковците на "орлите".

Реклама

"Купувайте билети за сектор "В" (блокове 1 и 2) от касата на ул. "Васил Левски" в Разград (от сряда до събота от 10:00 до 18:00 ч.)!", призовават фенове на ЦСКА. Всичко това може да доведе до сериозно напрежение в събота, а за полицията се очертава много работа. Ситуацията напомня на тази преди 5 години, когато стотици "червени" фенове успяха да влязат в един от домакинския сектор. Ситуацията е опасна, тъй като сега е възможно много привърженици на ЦСКА да останат извън стадиона, което е още една предпоставка за ексцесии.

За гостуващия сектор "Г" билети ще се продават единствено в деня на мача от 12 ч. до началото му на отделна каса пред самия сектор.

Четете още

ЦСКА-София с нова защита срещу "Лудогорец"

ЦСКА-София с нова защита срещу "Лудогорец"

Футболната легенда Георги Велинов разкри голямата си лична мечта и заяви: "Лудогорец" не може да стане шампион по честен начин!

Футболната легенда Георги Велинов разкри голямата си лична мечта и заяви: "Лудогорец" не може да стане шампион по честен начин!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама