Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14526916 www.bgdnes.bg

ЦСКА 1948 се закани: Готови сме за европейската сцена!

На финала за Купата срещу "Лудогорец" се очаква антирекорд по посещаемост


Време е ЦСКА 1948 да излезе не само в евротурнирите, но и на европейския пазар. Това обяви в навечерието на финала за Купата на България срещу "Лудогорец" изпълнителният директор на "армейците" Добрин Гьонов пред "България Днес".
"Готови сме както за финала, така и за Европа - казва Гьонов. - Затруднение е само коефициентът на българските отбори, които започват участието си в турнирите на Стария континент още от предварителните кръгове. Това малко пришпорва подготовката и селекцията, а играчите нямат време да си починат, но това е положението. С представянето си всеки отбор може да спечели и пари, което е важно за клубовете от нашата черга. Другото е, че така чуждестранните тимове могат да видят нашите играчи и да се стигне до трансфер. Ние имаме футболисти, които вече са на ниво да заиграят в европейски отбори, но само от тях зависи как ще се представят и дали ще ги потърсят."
Според Гьонов в щаба на ЦСКА 1948 няма да бързат да правят селекция за Европа. "Ще изчакаме да видим докъде ще стигнем, имаме цяло лято. Не можем да си позволим да харчим пари, но ако стигнем до груповата фаза в Лигата на нациите, вече нещата ще стоят по по-различен начин", коментира още директорът.


От ръководството на ЦСКА 1948 поискаха подкрепа от феновете на тима в най-важната среща в историята на клуба до момента. Футболистите на Тодор Янчев имат възможност да спечелят първа Купа на България, ако днес победят "Лудогорец" във финалната среща. За момента според продадените билети на Националния стадион "Васил Левски" няма да има повече от 1000 души публика, което би било антирекорд за финалните срещи за националния трофей.

Четете още

"Лудогорец" плаши БФС

"Лудогорец" плаши БФС

Шеф в "Левски" игнорира мачa с ЦСКА 1948, отиде да гледа "Капките"

Шеф в "Левски" игнорира мачa с ЦСКА 1948, отиде да гледа "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама