Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14505364 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" плаши БФС

От ръководството на "Лудогорец" предупреждават БФС, че ако се стигне до сериозно наказание заради публиката в мача срещу ЦСКА-София (2:2), то трябва да се очаква сериозно противодействие с всички възможни средства.

Минути след края на нервния мач вратарят на гостите Густаво Бусато беше в основата на причината да се стигне до гневни реплики между играчите на "червените" и част от агитката на "орлите". На прибиране към тунела на "Хювефарма Арена" бразилският страж, който беше бурно аплодиран преди това от своята агитка, направи провокативни жестове към феновете на "зелените". Това ядоса привържениците на разградчани, които се разгневиха и на останалите играчи като Назон и Вион, които показваха жестове, а Юга дори взе флагчето на корнера и замахна към тях. Човек от щаба на "Лудогорец" веднага взе флагчето от Юга и го върна на мястото, докато феновете започнаха да замерват със знамената от своята хореография футболистите в червено, като словесните реплики продължиха.

Реклама

"Това ако се случи на нашия стадион, ще ни накажат сурово", обяви капитанът на "червените" Юрген Матай, с което даде заявка от БФС да бъдат безпощадни и в този случай. "Провокацията дойде от играчите на ЦСКА-София, така че нашите привърженици нямат никаква вина. Стигне ли се до сериозно наказание, то от наша страна ще има действия, няма да оставим нещата така", заяви пред "България Днес" човек от управата на "орлите".

В съботната вечер домакините поведоха, гостите взеха превес, но се стигна до изравняване, като този резултат остави развръзката в борбата за титлата за по-късен етап. Парадоксално, но и в двата лагера се надяват на "Левски" - да победи конкурента и да реши изхода за битката за първото място в шампионата.

Четете още

ЦСКА се хвърля в атаки срещу "Лудогорец"

ЦСКА се хвърля в атаки срещу "Лудогорец"

Огради пазят Десподов от камъни

Огради пазят Десподов от камъни

Неделев: Домакинството е голям плюс

Неделев: Домакинството е голям плюс

Война за билети на "Лудогорец" - ЦСКА

Война за билети на "Лудогорец" - ЦСКА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама