Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14557644 www.bgdnes.bg

ЦСКА пази Назон за "Левски"

ЦСКА пази голмайстора си Дюкенс Назон за дербито с "Левски" в последния кръг на Първа лига. Нападателят все още изпитва болки в коляното си и не може да изиграе цял мач. Хаитянинът влезе като резерва в последните минути при победата с 1:0 над "Локомотив" (Пд), като се очаква "червените" да подходят по този начин с него и за следващия двубой с ЦСКА 1948. Ако всичко върви по план, Назон трябва да е напълно готов за дербито с "Левски" на 7 юни.

Ситуацията с голмайстора е деликатна, тъй като нова контузия може да провали негов трансфер през лятото. Към Назон има сериозен интерес и от ЦСКА се надяват да приберат около 2 млн. евро. Освен това при жълт картон в следващия мач срещу ЦСКА 1948 Назон ще бъде наказан за "Левски". Очаква се дербито в последния кръг да реши титлата в Първа лига и участието на хаитянина в него е жизненоважно. "Дюкенс Назон има определени проблеми и не е готов за 90 минути", коментира лаконично треньорът Саша Илич след успеха над "Локо".

Реклама

Сръбският наставник на ЦСКА призна, че ще е щастлив, ако неговият сънародник и приятел Саво Милошевич поеме големия съперник "Левски".

"Той от най-добрите нападатели на Сърбия в последните 20-30 години, страхотен нападател. Много добър е и като треньор, имах възможност да работя с него в последната ми година като футболист. Нямам нищо против повече от нашите хора да дойдат да работят тук. Ако му се удаде шанс, бих му препоръчал да дойде. Не мисля, че той ще подпише в период, в който е активно първенството и не е започнала още подготовката", коментира Илич.

Четете още

5 млн. евро чака ЦСКА-София от трансфери

5 млн. евро чака ЦСКА-София от трансфери

35 бона за Саво Милошевич в "Левски"

35 бона за Саво Милошевич в "Левски"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама