Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14570095 www.bgdnes.bg

Край на изгнанието! Кръстаич вика Чочев за Литва и Сърбия

Именно Ивайло вкара единственото попадение за победата срещу литовците на 5 септември 2021 г., влизайки като резерва

Националният селекционер Младен Кръстаич ще повика халфа на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев за гостуването на Литва и домакинството на Сърбия през юни. Сърбинът вече е взел решение да върне полузащитника в отбора, очаква се в следващите дни да го обяви официално, научи "България Днес".

Кръстаич беше силно критикуван за това, че не разчита на Чочев в първите мачове от квалификациите за Евро 2024, като най-активен в нападките е собственикът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов. България тръгна с фалстарт в група "G". Нашите загубиха от Черна гора с 0:1 в Разград и от Унгария с 0:3 в Будапеща. Ясно, че са необходими промени, за да се обърне негативната тенденция, и Кръстаич

ще ги направи. Завръщането на Чочев в състава точно срещу Литва е добър ход и от психологическа гледна точка. Ивайло вкара единственото попадение за победата срещу литовците на 5 септември 2021 г., влизайки като резерва. Тогава България прекъсна черна серия без успех в официален мач, която започна през ноември 2019 година. Дали включването на Чочев може да донесе победа на "лъвовете", предстои да се разбере. Очаква се повиквателната за халфа поне да успокои Цветомир Найденов, който посвети не една и две иронични публикации във фейсбук за нежеланието на Кръстаич да взима неговия футболист. Найденов не пропусна да направи това и след равенството на ЦСКА 1948 с шампиона "Лудогорец". Изравнителният гол за крайното 2:2 вкара именно Чочев.
"Ивайло Чочев игра с температура 38 градуса - написа Найденов в социалната мрежа. - Голям играч! Дефанзивен халф с 25 гола... Биби, брате, кажи честно, мразиш много националния отбор на България, нали?
Кръстаич по традиция не отговаря на нападките, но ще включи Ивайло в групата за следващите две квалификации.

Четете още

Младен Кръстаич отново хвана микрофона. Ето кое сръбско парче пее (ВИДЕО)

Младен Кръстаич отново хвана микрофона. Ето кое сръбско парче пее (ВИДЕО)

Младен Кръстаич се ядоса на "Арда"

Младен Кръстаич се ядоса на "Арда"

Младен Кръстаич се теши с внучката

Младен Кръстаич се теши с внучката

Кръстаич бяга в Израел, къса с Боби М. по взаимно съгласие

Кръстаич бяга в Израел, къса с Боби М. по взаимно съгласие

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама